måndag, januari 21, 2008

Var e drakarna?

Ja vad ska man säga om den här artikeln?

En gammal Superstarslegend sa det kanske bäst:

"Vi har peo som köper spelare och dom har wibe som köper biljetter..."

*

Risken finns nu att det kommenteras som vanligt från morahåll här i bloggen. Ni vet: ful, dum, tjock, arbetslös o.s.v - men jag kan inte låta bli att skriva om det här.

Det är fel på så många sätt. Inte själva grejen kanske, det ger ju i alla fall garanterat bättre publiksiffror framöver, men effekten kommer troligen inte bli den önskade. Det behövs mer än en full ståplats för att skapa bra stämning - det kräver att man fyller ståplatsen med rätt sorts folk, och rätt sorts folk tar det tid att få.

*

Försökte hitta säsongskortsinformation på drakarnas hemsida. Lyckades dock inte hitta något, vilket kanske inte är så konstigt. Dom har fortfarande sin målsättning för förra säsongen publicerad, om det beror på dåligt arbete med hemsidan eller på att målen ännu inte är uppnådda.

Hur gör säsongskortsinnehavarna nu, får dom tillbaks pengarna för dom återstående matcherna?

Hur gör dom som bokat ståplats till någon match framöver med sin biljett?

*

Blev idag för övrigt kontaktad av en moring som tyckte jag skulle kapa före detta djurgårdaren och före detta klackledare (som alltså är samma person) och dennes desperata samtal till Janne Simons där han ber om att få komma tillbaka, leda klacken och hetsa sittplats.

Hmmm, är det någon som hindrar dig?

Att dom som verkligen bryr sig om moraklacken tycker du är skitdålig och vet att du bara är där för egen vinning hindrade dig ju inte sist du fick lust att egotrippa lite...

*

Ståplats är slutsålt till på fredag.

Totalt nästan 7000 sålda, fyra dagar innan match.

*

Försökte maila en bild på gårdagens banderoll till Niko, men jag har tydligen fått fel mailadress då mailet bara studsade. Om någon där ute sitter på hans mail så skicka den till mig på emil.nilsen@superstars.nu

*

Maten var ruskigt god, nu blir det soffan och teven snart...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man få översättningen av Mikkolas banderoll, tack??:)

Anonym sa...

vi glömmer aldrig en krigare...