söndag, januari 13, 2008

Mycket mora nu...

Det var inte utan att man drog på mungiporna lite igår när elitserieresultaten trillade in. Som jag skrev igår så inte så mycket för att mora förlorade utan för att Luleå vann och jag inte vill ha dom i kvalet.

*

En lokaltidning skulle göra ett reportage om hur det var att vara Leksandssupporter i Mora och Morasupporter i Leksand för några år sedan.

Det fanns gott om leksingar i Mora.Men när reportern skulle hitta en Morasupporter i Leksand fick han ge upp.

Det fanns ingen.

citatet är hämtat från Wennerholms senaste krönika.

Brukar inte lägga så mycket vikt vid vad kvällstidningarna skriver, men det är inte utan att man hoppas att han har rätt den här gången.

*



Skulle leta reda på en bild till det här inlägget. Sökte på drakarna mora på google. På de två första sidorna, 40 resultat, kom det upp tio morarelaterade bilder - och sju Leksandsrelaterade.

Provade att söka på leksand superstars istället - orkade inte räkna efter när det visade sig att hela den första söksidan endast innehöll Leksandsrelaterade länkar...

*

Kan för övrigt rekommendera att googla sig själv - man hittar ganska mycket roligt. Mest resultatlistor och skit men jag hittade mitt namn i andra bloggar, som jag inte visste fanns.

*

Lundström skrev i chatten på if's hemsida att vi skulle skapa ett utökat sammarbete med IFK Ore. Det lär svida lite extra hos två personer. Dels spelaren därifrån som inte ville komma till Leksand då han var moring, dels Drakarnas tillförordnade ordförande som också han har Ore som moderklubb.

*

Snart en månad sen drakarna uppdaterade sin hemsida - konstigt att dom inte lockar till sig mer folk än dom gör. Seriös förening det där.

Det är inte bra när nyheten "första bortaresan" ligger som femma uppifrån i arkivet när omgång 36 just slutförts...

*

Idag kände jag för första gången på riktigt att det går framåt med munnen - skönt. Återbesök i morgon, längtar faktiskt.

Längta till tandläkaren, hur många vuxenpoäng är det?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kloka kommentarer från AIKs store man (klicka på namnet).

Emil Nilsén sa...

mycket bra skrivet av en mycket vis man - lägger upp det i bloggen när jag kommer hem från byn.

Anonym sa...

Provade ditt tips Emil, att googla sig själv, och hittade:
http://www.medicallink.se/news/showNews.cfm?newsID=632.

Inte vad jag tänkt riktigt:)))

Anonym sa...

det kommer bli skoj att få möta *ora i kvalserien...

det enda som kan ända på det är nog det nyförvärv dom kommer göra imorgon.. ska tydligen vara en AHL-spelare, får hoppas att det är en avdankad sådan =P