fredag, januari 18, 2008

Jag har sett Håret springa!

Dålig matchdagsordvits:
Varför tror Pertan, ja han på bilden (kallas även Arnulf Blingbling), att han är nära havet? Svar i slutet av inlägget
*
Tifofix igår, fick ruskigt bra. Bra folk på plats, även om vissa såg skräckinjagande ut under en imitation av Jawas från Starwars.
*
Körde upp Pertan till Orsa när dagen etapp av tifojobbet var avklarat. Hårets pappas bil och ett Hår som var så trött att han inte vågade köra, jag fick ta det...
Stannade till på McD i mora för att fylla ut buken med lite lågkvalitativ snabbmat. Jo tjenare, inte ett rätt på beställningen och en fyraminutersväntan som blev en kvart lång.
Dålit'
*
HOUTINI!
*
Sitter och laddar för Bofors nu. Har en dålig känsla inför matchen, ju fler vinster i rad vi har mot dom ju närmare kommer vi en förlust. Hoppas verkligen inte den kommer idag.
Tydligen mycket nytt folk med på bussen, inklusive en supportervärd som vi nog inte hade förväntat oss.
*
Malmöfans som sett bilder från våra resor tycker att det är, citat:
Provocerande, slut citat - att våra värdar har jackorna på sig på bussen. Ja jävlar det är till att leta efter saker att reta upp sig på.
*
Eller så kör vi över Bofors nu och lämnar dom bakom oss för alltid.
*
Snart dags att dra sig ner på byn för att inhandla käk till resan. Blir nog salami/brie-mackor, nån sallad och en jävla massa frukt. Inget matstopp på vägen hem, men försäljning på bussen. Lär väl som vanligt bli ett jävla liv om det men den här gången ska jag vara tyst och förbered.
Just ja, ska titta in en snabbis på bolaget också. Värmland kräver öl för att orkas med.
*
Håret höll sig från att snarka i går men i morse var det sågverksimitation för hela slanten. Hade dock förutsett det hela och ställt min innebandyklubba vid sängen så jag kunde nita honom ett par gånger utan att behöva gå upp.
Då blev det tyst, i alla fall i fyra jävla sekunder.
*
Det brukar vara rätt kul att åka till Karlskoga. Oftast bra folk från de olika grupperna där och så har vi ju tifosveriges ungdomscirkus: BFT som oftast står för underhållningen. Sist försökte dom bråka vid staketet mellan klackarna vilket slutade i att en av dom blev toksänkt, av en sextioårig Leksing ;)
*
Frukost och sen duschen. Sen blir det en nytvättad tur ner på byn för att proviantera.
*
Dålig matchdagsordvitsfacit:
Han känner doften av tång.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta en oinsatt men...

Vad har de fotograferat och vaför?? Vad vill de säga?

STOR Humor!! :D

Emil Nilsén sa...

dom vill visa upp sina snygga rutiga kepsar och så är det ju en fin grässlänt dom sitter i...

Anonym sa...

mycket gnäll på mora...kroppen ser gammal ut men toppen ...där saknar du mycket...hur gammal är du.? nästa gång du får ont i käften ..prova lite arsenik...det hjälper såna som ..du eller fortsätt spela banjo och ät med sugrör

Anonym sa...

Till anonym.

Du tar inte åt dig,va?

/ T. Tallroth

Anonym sa...

haha, jadu anonyma fjant:

sist jag satt å lekte efter ett par bira på 14B så utmanade vi Emil på att köra ett IQ-test på nätet.

Skulle vilja se dig göra samma sak, men det går ju inte. Du är ju för rädd för att släppa tangentbordet och kliva ut i verkligenetehn

Bittra moringar tjalalalalalala

Anonym sa...

Jag citerar en av världens mest framstående forskare Stephen Hawking: "Människor som skryter om sin intelligenskvot är riktiga förlorare."

Något för "gurkan" och hans vänner på Majorshagen 14B att tänka på när de sitter och super upp det sista av socialbidraget...