fredag, januari 25, 2008

Bilblogga is the shit

Sitter i bilen på väg mot Leksand. Fredda kör och jag är aptrött, var inte direkt trafiksäkert på vägen ner. Smekte mittlinjen ett par gånger om vi säger så.

Tifohämtningen gick smärtfritt, i alla fall för oss som kom med bilen. Gidlund som kånkat skiten på tåget var inte lika nöjd...

*

Fick ett samtal från en arg malmösupporter som inte tyckte om att vi var och rykte i spelare som dom redan var muntligt överens med. Tydligen är dom riktigt arga där nere - vilket är bra. Om dom skäller och skriker på killen i fråga så lär han inte direkt bli mer motiverad att spela där.

Har i allmänhet svårt att se varför någon hellre skulle spela i Mif än i Lif, har dom nånting att erbjuda som vi inte har?

*

Får se hur vi ligger till tidsmässigt när vi är i Dalarna, skulle nog behöva sova ett par timmar innan nedsläpp - blev som sagt inte så mycket sånt i natt.

*

123 km kvar nu enligt Luvans inlånade GPS - får se om rallyFredda ser till att vi är hemma innan tre.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tydligen har Malmö något eftersom Banham skrev på alldeles nyss. Han förstår nog att han gjort fel efter några veckor med Calle Steen och de andra lagbyggarna.

Abris är säkert trött på handväskor sa...

WOW, svårt att inte imponeras över hur nårt ni jobbar med tifot. Tänk om samma inställning kunde smitta av sig till ALLA grabbar. Vad gäller MIF så är det väl svårt att kon kurrera med Köpenhamn runt knuten, och kanske byggjobbarens miljoner. Känner mig lätt skeptisk till Grosek och hade hellre sett två backar. Visserligen ca 12 mål på fem matcher mot tunga lag som sundsvall och almtuna mm. Men tror inte det hjälper att plocka in forwards. Ser lika gärna mer istid av 14 och Ene. Sällan dåliga byten. Tror kvalet blir en rysare. PS. Har inte muiskler att sponsra en ny spelare, men om man vill bidra med en lite pekuniär gåva till Tifot; hur går man tillväga. Jag är fortfarande mer imponerad av klacken är lagbygget. Mör hårt!

Anonym sa...

Fy satan vilken snygg flagga på fjärdekedjan! Bra jobbat, LTC.

Anonym sa...

Billig tysk-fulöl på nära håll, det lockar säkert

/P