måndag, maj 01, 2006

Ollas kvar, Jimmie väck, Gabbe och Hägglund in

Ja nu jävlar duggar det tätt mellan nyheterna på Leksandsif.se, verkar som om webredaktören käkat en tallrik koffein till frukost - eller är han måhända utbytt?

Ollas kvar, ingen överraskning men ändå jävligt viktigt. Lundström har helt rätt i sitt uttalande när han säger:

– Ja, det var väl ingen sensation i det, säger Leksands sportchef Mikael Lundström. Men inte desto mindre är han en av våra viktigaste forwards. Han var en av Leksands allra bästa spelare i slutet av grundserien och under Kvalserien och han kommer att passa väl in i den spelidé som vi har.

DansbandsJimmie försvinner, inte oväntat det heller - frågan är om han någonsin kommer tjäna lika bra som han gjort det senaste året. Fan trot...

Johan Hägglund var en överraskning, vet inte så mycket om honom - inte mer än det som står på If's hemsida. Men det kan nog bli bra.

Att Gabbe kommer tillbaka gillar jag verkligen. Byta en kaxig stockholmare med noll i omklädningsrumsglädjespridarefaktor mot en mas som verkligen vill spela här gör jag vilken dag som helst.

Enligt Lundström har Gabriel varit jagad av ett gäng elitserieklubbar - men väljer att komma hit och ska här matchas på ett helt annat sätt än han gjorde i Tälje. Jag sätter en fulöl från mälarmasarna på att han kommer göra mer poäng i allsvenskan nästa år än vad Calle Steen gör.

Det här är en bra dag, en blåvit dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

håller med angående GABBE klart på framgång kommer tillföra en hel del.
Frågan är nu BACKARNA och OSCAR blir han kvar?????????