tisdag, maj 02, 2006

Inte så farligt ändå

Träningsvärken finns där men den är inte så farlig ändå. Blir nog värre i morgon, ska dra till jobbet nu. Tänkte försöka köra ett pass idag när skolan slutar, eller kanske på någon håltimme. Överkropp ska det bli, tänkte köra lite på egen hand först å känna av vad man gör på de olika maskinerna - sen ska jag snacka med vår skadade QB om hur jag ska träna, han ska tydligen vara överjävlig på sånt.

Sthlm på torsdag och första besöket på grönalund på många år - lär väl bli som vanligt; Åka allt. Är barnsligt förtjust i karuseller...

Hände mycket igår, då tror man ju att det ska stå ganska mycket i tidningarna. Men icke, som vanligt visar DD och FK upp total okänsla för sånt här. Fast värst är nog aftonbladet som under slutspel och kvalserie ändå skriver mer om sparka-å-spring-lagens eventuella kanskenyförvärv.

Filar på en Gabbe Karlsson sång - kan nog bli bra. Annars är det rätt många nya ideér som snurra i huvudet. Mestadels för tifobiten men och en hel del sånger, slänger upp dom här när de är klara.

Hmmm, måste nog tanka. Kanske kan passa på att käka frukost på statoil, men då lär jag åka nu.

*Gone*

Inga kommentarer: