fredag, maj 19, 2006

Dagens lilla skratt

Skellefteås supporterklubb Northpower har publicerat en intervju med nya grekiska (!) målvakten Dave Stathos, som för övrigt släppte in fem mål på de två inhopp han fick göra förra säsongen, på www.aik4ever.com - och det är ju bra.

Frågan är bara varför i helvet nötterna där uppe inte översätter texten till svenska. Jag har setat här å tänkt ett bra tag nu men jag får fan inte fram varför man låter bli att skriva på svenska på en hemsida till ett svenskt lag med troligen 100% svenskläsande läsare.

Vidare är det hur kul som helst att alla de bra spelarna som hjälpte laget upp nu inte verkar vilja vara kvar. Åkerman och Falk drar till HV71. Åkerman som ändå får titeln "Kung" på northpowers hemsida, hmm mysko.

Men dom har ju alltid schlagerJimmie. Vi ses i kvalet Skellefteå...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Verkar som Bacon 80 har återuppstått, enligt säkra källor skrämde han bort 5!! tuffa leksingar från flying i avesta förra helgen... Ett slag och resten försvan.. När som helst var som helst// Greven...

Anonym sa...

haha, vilken klippa! bacon är en tönt, det var han som stack från krogen, att han drog en bitchslap på myhr och att jag sen sa åt myhr att han inte var värd att nita det kallar jag inte skrämma bort. kenneth skämde ut sig själv som den jävla fega fittan han är. ger sig på leksandjunisar kan han, men när han möter LTC i avesta då darrar han!

Anonym sa...

Kenneth Bergqvist
Mobil 0735-933138
Utmelandsvägen 10 BV, 792 36 MORA

kanske dags för ett besök?

Anonym sa...

http://www.svenskafans.com/hockeyzon/ssk/truppen.asp


finns andra idioter än skellefteå

Anonym sa...

Jimmie Ericsson blir årets sämsta värvning...för andra året i rad!

Anonym sa...

behöver du hjälp med översättning till svenska så kan du ju fråga nån som kan engelska, ganska många som kan de nu förtiden :p