söndag, november 05, 2006

Vi körde över Arboga - och ett rådjur

Ja matchen har ni säkert läst om. Roligt att notera därifrån var #39's uppoffrande spel - kanske har dom förstått att det måste få göra ont ibland. Ölen som tog slut var humor det med, var visserligen bara folkpiss från början men ändå. Går man till Lidl och köper lättöl å försöker sälja den så kanske man ska syssla med något annat...

*

Hallen som var trång förut var nu sjukt trång. Stod med ena foten på stången och den andra på plexit - såhär i efterhand så var det nog ingen bra idé; Skönt om plexit viker sig och man ramlar in på plan, njaä - knappast.

*

Mycket vilt ute. På vägen ner fick vi se en vägskrapa tvärnita för en ko å två kalvar (älgar alltså för er som inte förstod - hej moringar, jag vet att ni läser) och på vägen hem fick vi nita en gång för tre rådjur någonstans i trakterna av Fagersta.

När vi passerat Hedemora så var rådjurens, och vår, tur slut. Smackibonk - mitt i fronten på Totes bil som han köpt för tre veckor sedan. Rådjuret in under bilen, stendött direkt - låg lite rykande bitar spridda över vägen.

Förvånansvärt hård smäll för ett så pass litet djur. Framlyktan, kofångaren och eventuellt huven/skärmen riktades om på ett inte alltför trevligt sätt.

*

Bio idag igen, andra gången den här veckan. Såg Borat - blev lite besviken, inte lika hysteriskt kul som jag trodde det skulle vara - en del guldkorn dock.

*

Sitter på superstars nu, inget bredband hemma. Väntar på 24mbit och säger hej då till Telia efter ett par år, får se vad som händer. Har mina aningar om att gamla televerket fortfarande är överlägsna vad det gäller service och underhåll, men priset jag fick gick inte att tacka nej till.

*

Det rör sig på flaggfronten, ett antal OH-apparater har skeppats iväg till olika hörn av Dalarna och det målas som aldrig förr. Helt perfekt, många unga som vill vara med och hjälpa till. Nu kan jag koncentrera tiden på att ta fram orginal som jag sedan skickar ut och sen dyker det upp flaggor titt som tätt.

50 nya innan nyår? Ingen omöjlighet - nu ska vi bara få förrådet i arenan som vi blivit lovade sedan den började byggas, sen blir det mer flaggor på ståplats igen.

*

I morgon gör Ritola mål - så är det bara.

*

Hem nu - hörs!

8 kommentarer:

Anonym sa...

LTC i fight på egna läktaren idag...ser kanske inte så riktigt bra ut kanske, 1 vecka efter banderollen...

Anonym sa...

Självförsvar är alltid tillåtet - oavsett var det är.

Anonym sa...

visst det är alltid självförsvar....tjena =)

Anonym sa...

Ja uch, det är nog lika bra vi tar och lägger ner våran verksamhet :)

Anonym sa...

Har man problem med någon eller några tar man det personligen med dessa och inte via ett blogginlägg på en hemsida! Vad är vitsen med att hela jä.la tiden hacka och gnälla på LTC!? Är det avundsjuka som ligger bakom eller vad är det? Jag tycker de gör ett kanonbra jobb och vill verkligen inte att de skall tröttna med det p.g.a. massa gnällspikar! Vad man seda tycker om enskilda personer i LTC och deras uppförande kan man hålla för sig själv eller som sagt ta med dessa personligen. För vet ni vad, de behöver inte stå till svars för någon! Detta då de inte är sanktionerade av någon. Tänk på detta nästa gång ni öppnar käften för att gnälla!

Anonym sa...

http://www.superstars.nu/1169.php

en del av föreningen va??
läge att läsa på lite innan du öppnar brödinkastet...

ser hur än det är inte bra ut då folk står på norra (som även rätt ofta förknippas med superstars)slåss med varandra under match.
men jag kan ju ha fel...

Anonym sa...

nä, det kanske inte skulle stå folk på norra stå längre, det kan ju bli slagsmål. vi kanske skulle stå utspridda runtom i hallen också? eller så kanske man inte skulle gå på hockey om det nu kan bli slagsmål. meningsskiljaktigheter kan ju utbryta var som helst så vi kanske skulle lägga oss ner och dö hela mänskligheten?

börjar tröttna på det här nu...

Anonym sa...

Sen så var det inte folk som är involverade i Superstars som slogs med varandra. Sluta gnäll eller bli moring, fan att folk ska lägga sig i sånt som dom inte förstår.