tisdag, november 21, 2006

Skaplig hemvändare


Vilken speed, vilken inställning, vilka dribblingar - han ser bättre ut nu än han gjorde när han drog. Över lag så verkar det som att spelarna börjar hitta varandra bättre och att dom formationerna som användes igår även bör användas framöver.

*

Kan inte låta bli att tycka synd om Isaksson. Enligt stats.swehockey.se släpper han nu in 189,47 mål per match - men med statistik kan man ju som ni vet bevisa precis vad man vill...

*

Fortfarande ingen uppkoppling hemma - sitter på superstars nu. Ringde Glocalnet idag för att få ett leveransbesked.

"För bredband tryck 2"

[trycka 2]

"För leveransbesked tryck 3"

[trycka 3]

"För information om när ditt bredband är leveransklart gå in på www.glocalnet.se"

[slänga på]

*

Roligast igår, förutom vinsten och målen var när Vopat vänder sig om och ska göra som han brukar när motståndare är för nära - dock känner han snabbt igen Ullman och klappar om honom istället...

Samma sak när Petter och Bergen kramas lite i nordvästra sarghörnet. Linjemännen rusar fram för att sära på dom men märker snart att dom snackar gamla minnen eller nått sånt.

*

Fyller år på torsdag. Nu blir man Forslund-gammal också... Mor undrar vad jag önskar mig. Fan vet jag. När man var liten var det inte så svårt, det var bara att knalla in på Lek&Hobby för att blunda å peka.

Ekonomiskt bidrag till en ny dator vore inte helt fel - den som står där hemma sjunger på sista versen. Konstigt vore det väl annars, har haft den i snart sju år.

*

Tifo lekte vi också igår, vi började vid halv två och var klara vid fem. Genomförandet gick klockrent - mycket bra av norra. Ganska enkelt och ganska snyggt - blir så när man har ont om tid, ja inte snyggt alltså, det blir det för att vi har hyfsad koll på det vi gör.

*

Tränade i söndags, efter lördagens eskapader. Kanske inte så smart, kännde mig febrig idag när jag hade käkat lunch. Gick å la mig för att vila en halvtimme, vaknade två timmar senare - genomsvettig.

Inge bra å bli sjuk just nu - för på lördag blir det rajraj igen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så det var så där det såg ut ovanför plasten... :-D

Synd att inte bilden blev bättre bara. Lite väl oskarp. Ja, jag inser att det är svårt att få till en tillräcligt kort slutartid för frihand i en nedsläckt hall.. :-)

immelmann sa...

189 :)