onsdag, november 29, 2006

Anrell fick mig att tänka

Ibland kan även en blind krönikör på en dagstidning hitta ett korn. Har inte ens tänkt i banorna Dif i kvalserien innan jag läste det här...

Den matchen skulle bli det folk pratar om efter den här säsongen. Inte vilket lag som vann sm-guld, inte vilket lag som spelade den bästa hockeyn. Minnet från hockeysäsongen 2006-2007 skulle vara Djurgården - Leksand i globen. Precis som snacket gick efter den här matchen.

Vi kommer från landets alla hörn och fyller så många platser vi får tag på och lite till. Kanske läge att ringa Globen och boka redan nu.

Blir den här matchen av så kommer det bli betydligt bättre drag än det var 2002 mot Gnaget. Vi har utvecklats mycket som klack sedan dess, väldigt mycket. Då var vi en liten klack med övervägande folk som stod på ståplats kanske mest för att dom inte hade råd med sittplats. Nu är vi en väl fungerande grupp med betydligt bättre och tajtare repetoar än vi hade då.

I ärlighetens namn så sjunger vi nog bara tre eller fyra olika ramsor under hela matchen mot AIK och det var bara på "leksand klappklappklapp" som det blev riktigt riktigt mäktigt.

Dessutom lär Järnkaminerna bjuda på betydligt bättre motstånd än Blackarmy gjorde 2002. Dom är bättre organiserade och betydligt mer medvetna om vad som händer i hockeysverige. Dom kommer inte stillatigande titta på när vi tar över deras hemmaplan, hur mycket dom än säger sig hata den.

Två klackar på över 3000 man - ja jävlar. Finns ingen sm-final som skulle ens komma i närheten av det draget.

Dags att börja ta sig uppåt i tabellen nu Frölunda!

2 kommentarer:

Anonym sa...

kul att drömma iväg men det finns väl inget som e klart gällande LIF´s deltagande i kvalet...eller?

Anonym sa...

Tacka vet jag HSS det är ett lag med stil