söndag, november 26, 2006

Rajraj på hög nivå...

Tror aldrig det varit bättre drag på norra än det var igår. Tifot ovan funkade jävligt bra. Tanken var att det blir så enkelt och tråkigt med "bara" tvåpinnshav så vi slängde upp sex stycken stripes och koncentrerade in tvåpinnarna i mitten - blev lyckat. Har en film i telefonen - ska lyckas få in den i en dator bara så slänger jag upp den här.

Stod i dörren till motståndarnas utvisningsbås och filmade, det märkte linjeman Källin och sprutade full mina jeans med snö - kul tyckte han. Kul tyckte jag med...

*

Succé innan matchen, ni som missade Förfesten bör hänga på nästa gång - om det finns nå platser kvar. Dom som var där igår vill garanterat vara med igen.

*

Sundsvalls målvakt hade det inte lätt. Träffade honom efter matchen, han såg humorn i våra sånger - bra grabb. Det gjorde däremot inte en resenär söderifrån som tyckte att vi börjar bli som Wolfpack.

WOLFPACK? haha, ja jävlar - dom har ju skapliga interna problem just nu. Smälla smällare och bli utsläpade av poliser från bortastå i Skellefteå. Naturligtvis uppförstorat av tidningarna - som vanligt, och så dyker den kategorin hockeyfans som ännu inte förstått hur mycket lögner, dumheter och rena påhitt det står i kvällspressen upp och ska mästra.

Har man inte förstahandsinfo så ska man inte uttala sig...

*

Alltså hur dum och feg får man bli? I går kväll på Lucky var det folk som hetsade som fan, när det sedan hettade till och en hamnade på golvet så gömde sig personen i fråga bakom vakter och poliser.

Det är aldrig bra att det blir bråk. Men hetsar man igång något så får man fan stå för det. Varför lägga ner tid och röstresurser på att provocera fram en reaktion när man inte klarar av reaktionen?

*

Två skadade Sundsvallslirare som vi känner sedan tidigare dök upp i sportbaren efter matchen, dom var skapligt impade. Tror jag det, jag var rätt impad jag med. Sigge och Peo skött sig utmärkt - var riktigt kul.

Men det lär inte vara i närheten av vad som kommer hända på scenen nästa gång. Forslund och Abris... Smaka på namnen.

Två av dom största, två av dom tokigaste och förmodligen de två roligaste orginalen vi haft i klubben på den här sidan femtiotalet.

*

Träning idag, va lite sliten men det gick bra. Känner att kroppen är med nu på ett helt annat sätt. Nästa helg blir lugn så jag verkligen kan ge allt på söndagen - då jävlar.

*

Förstår INTE hur man kan säga sig hålla på både oss å fienden från norr. Sorry Immelman, du sorteras in i samma kategori dårar som tycker man kan ge lagen varsin puck så dom slipper bråka om samma.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Leksand fucking metal!!

Anonym sa...

Wolfpack... Ha känns som att dom gett sig in på sånt dom inte behärskar. COOP Arena, 1st 9 volts batteri, div. "puffar", bara händer och en smäll som hette duga!

Anonym sa...

Annat var det i AIK:s Royal-leauge-match.
En lirare som förökte smuggla i en hemmagjord K-pist + Ammunition.


Jo då så att..

Anonym sa...

Förfesten var lyckad som fan, god mat trevlig stämning och sköna intervjuer. Skönt att höra sigge igen:-) c o hade rätt i att dem satt ihop en checkingfemma fy fan va bra den var. Vet dem inte ens sin förenings färger hur ska dem ha koll på sig själva?:-)