måndag, november 20, 2006

Curva Furuliden

Jupp, det är där jag sitter. Egentligen har väl den här sektionen någon härlig bokstavskombination som namn men ni förstår var det är. Har varit och spontanjobbat lite tifo inför kvällen.

Pedal, Patric, Gidlund, Stoltz, Fotomuppen och jag är det som lekt... Lär väl dyka upp bilder på superstars.nu under kvällen eller morgondagen.

*

Annars händer det inte så mycket, i alla fall inte som jag skriver här ;) Blir ett par ruggigt intresanta och viktiga möten/diskussioner ikväll, lär få anledning att återkomma.

*

Tycker synd om Petter, riktigt synd. Första gången han spelar mot LIF, måste kännas riktigt konstigt. Kan nog bli en å annan felpass. Men förvänta er inte att karln håller igen, inte det minsta. Han kommer kämpa för att visa att han vill tillbaka i rätt lag - så fort som möjligt.

Tydligen fick han spela rejält mycket när Arboga mötte Rögle borta, så det lär väl bli rejält med speltid idag också - de är ju också ett topplag, om vi nu är det - jag vet inte.

*

Måste bli vinst idag, precis som vanligt i den här jävla skitserien. Så less på alla förluster och oavgjorda matcher där vi dominerar i första för att ändå inte få in pucken. Så less på skottstatistik, så less på målvakter som alltid gör sitt livs match mot oss, så less på att det börjar tunna ur på norra nu också.

Nåväl. Jens är ju tillbaka i arenan iaf...

*

Fortfarande ingen uppkoppling hemma, skulle ringa Glocalnet och bråka idag men det blev tifojobb istället.

Prioriteringar sa han...

Inga kommentarer: