fredag, november 24, 2006

Bra födelsedag med oväntat slut...

27 år nu - känns inget speciellt faktiskt.

Fick lite sköna grejor idag. En trimmer för hår, fast den lär användas mest för skägg. En äggkokar, den lär användas för ägg. En skiva med Uggla som tolkar gamla låtar, nice. Fast skönaste presenten fick jag ju av mormor och morfar redan i juni - nyckelharpan.

Fick även ett anonymt paket i brevlådan, det innehöll två böcker - frågan är vem som skickat dom. Ingen avsändare, inget skrivet i böckerna, no nothing...

Våldsam mystik.

*

Klev in i arenan för att se J18 spöa Brynäs, tänkte det skulle vara en bra present. Men dom verkar ha gått i Siklenkas powerplayskola, d.v.s dräll med pucken på blå eller skjut den på en motståndare så den studsar ut... 2-1 till Brynäs slutade det.

Leksands 1-1 var dock riktigt nice. Skinnars med en höftfint på blå, hoppas korven smakade gott brynäspack, och sen ett distinkt skott i klykan. Så ska det se ut...

*

Kom hem och snickrade ihop nya bredbandet - funkar bra, går fortare men fan trot att det ska vara 24mbit - får väl mäta det i morgon.

*

Skulle precis gå å lägga mig när morsan ringer. Morfar hade lite problem och behövde upp till sjukhuset i mora. Bara att slänga på sig kläderna och springa ut i bilen. Dryga halvtimmen senare befinner jag, mamma, moster och morfar uppe på akuten i mora.

Fick vänta där runt timmen och sen åka hem - inga problem. Men det fuckade ju upp mina planerade sömntimmar...

Sånt som händer.

*

Citerar Luvans tagline på msn:

"250 man på förfest på lördag - slå det morapack!"

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas Whiskeyn smaka:)

Anonym sa...

"250 man på förfest på lördag - slå det morapack".
Varför sådana kommentarer? Det tyder ju bara på mindervärdeskomplex, trots att vi är en klassisk förening med många fler supportrar. (Om än med ett sämre hockeylag, men det är förhoppningsvis temporärt.)

Anonym sa...

läs nån annanstans då...

emil lär väl få skriva va fan han vill?

Anonym sa...

Vilken sorts whizkey fick du?

Anonym sa...

Du ska väl vara glad över att du fick två böcker (vilka det nu var?)istället för livstid medlemskap i fiendelands supporterklubb! ;)

Ses imorgon Frida!

Anonym sa...

du ska få en present av mej också, som vanligt helt obegripligt... btw, jag har fan internet igen :P