torsdag, november 09, 2006

Modellen Emil

Ja, helt sant. Gick någon slags modevisning i går på baren. Iförd mjukisdress och Lif-reebooks från StarShop. Va lite nervad innan men det var fri skumpa backstage så nervositeten försvann rätt fort.

*

Såg matchen på hemligt ställe, första stället hade inte koll på kortet i dekodern så vi fick snabbt styra upp nya lokaler. Skön vinst. #6 bäst på plan, oavsett om l'ego tror mig eller inte. Riktigt skönt också att se Vopat och Jesper trycka ner pucken i Huddinges zon under förarbetet till Österbys mål, och naturligtvis jävligt skönt att Magnus äntligen får trycka dit en puck.

*

Humor på modevisningen, en viagra smögs ner i kalsongmodellens dricka - effekten uteblev dock av någon anledning. Kul grej ändå...

*

Gösta ringde igen i går och frågade om en smörgås.

"Jag köpte en kycklingmacka - på den står det 14% kyckling. Är det 14% kyckling i mackan eller 14% kyckling i kycklingen?"

Ja jävlar...

*

Klev ut först av alla på catwalken, enda jag tänkte på var hur jävla mycket folk det var. Blev jubel, var nog inte många som trodde dom skulle få se mig i den situationen.

Bra hund!

Sen var jag klar, vilket innebar att jag drog mig tillbaka till logen och skumpan. Satt där och zippade lite bubbel medans en miljard halvnakna brudar sprang omkring, har haft det sämre.

*

Dagens hjälte heter Österby. Det blev lite mycket bubbel igår på efterfesten så dagen har varit lite skakis. Då glider han upp på msn med en middagsinbjudning, så det blev pytt-i-panna med helt perfekt steka ägg, vet inte hur fan han fick till dom.

Efter maten kändes det lite bättre, även om jag fortfarande inte är ikapp riktigt. Sov till typ 11:30 idag, länge sedan jag sov så länge. Lyssnade lite på P3 och såg på Mash innan jag gick upp. Skulle ha städa klädkammaren idag, men det blev inget av med det - får ta det i morgon istället.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra hund!

Anonym sa...

du är så grymt härlig :)

Anonym sa...

Kanske du skall satsa på en framtida karriär som modell i fortsättningen Emil? Det verkar går ganska bra =)

// Lillen!!