söndag, december 30, 2007

"dina glittrande ögon"

Bustervarning på sista perioden. Först banderoll, sen mål, sen tokjubel å sist men inte minst klubban upp på norra stå.

*
Väntar med Sundsvallsrapporten tills jag får bilderna. Jessica drar just nu en rar-fil på över en gig med bara bilder - över msn, får nog tugga på hela natten.
Det var i alla fall kaos - ett helt underbart kaos.
*
Blev middag hemma hos Bojk efter matchen idag. Lamm å grejor - gött som fan. Deltagarlistan: Emil, Ida, Sara, Bojk, Hellen, Bojkmamman och Bojkpappan. Kombinationen ris och spaghetti var lite oväntad men funkade ruskigt bra. Tillsammans med lammet, skagenröran och peston blev det så jävla gott.
*
Stannade till hos Maria på vägen hem från Bojken. Kollade ett vänneravsnitt och pratade lite om livet. Åt visst upp hennes pistagenötter också - bra skit.
*
Källströms mamma, pappa och bror i klacken både i Sundsvall och på norra idag.
*
Skulle vilja sova ett dygn nu typ. Men det blir nog att sitta här å vänta på bilderna från idag som ska ut på leksandtifocrew.se - sen får jag försöka sova med datorn på.
Det är fan inte det lättaste, mina fläktar mår inge bra och datorn låter som ett mindre tröskverk.
*
Blir nog varma mackor till kvällsmat snart. På hembakt ärtbulla.
*
Vopat åker återigen ut för att han är för bra på att tacklas. Det sköna med den här smällen var att jag såg den komma - tidigt.
Redan när han är nere i hörnet vid ismaskinen så tittar han upp på Nybros forward som håller blå vid sargen. Sen drar han pucken lagom hårt ner i hörnet så han får motståndaren där han vill ha honom - vid sargen, på väg åt fel håll.
Nu såg jag inte ansiktsutrycket på Roman innan det smällde, men jag törs sätta hela casinovinsten på att han log.
Möjligen kan jag acceptera en utvisning för charging - men att smällen tar i huvudet beror på att Nybrokillen blir rädd och kryper ihop. Det så kallade Meijersyndromet.
*
Ingen insamling idag men ändå en farbror som spontant kommer fram, ger mig en kram och sticker åt mig en femhundring till tifokassan.
Bra skit ;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Stort av farbrorn! Det visar vilket jobb ni lägger ner..

Anonym sa...

fråga: bilder från malmö hemma? kommer de oxå upp? för de tifot var underbart att vara med om.. dock vill man se de på bild.. dem hade en bild på superstars.. finns de inge fler? vopat log, oj vilken tackling sen:)

Anonym sa...

Kenny Källström, behövs inte sägas nåt mer.

Anonym sa...

Vill önska dig ett Gott Nytt År och tacka för en läsvärd blog.

Anonym sa...

Även en trött leksing från v-ås vill hälsa ett gott nytt till dig Emil.... hade inte ork igår efter matchen men satt på rad ett A1 och såg en av de bästa tacklingar på länge igår... Ps inte samma sak att sitta som att stå bland super stars. Ds.

Anonym sa...

Gott nytt kungen!

Anonym sa...

GOTTT NYTTT ÅR FRÅN SVÄRDSJÖ-LIGAN!!!