tisdag, december 25, 2007

Julafton är över - klapplista följer

Potatispress
Jag vet inte riktigt vad det är som gör pressad potatis så fruktansvärt gott - men nått är det. På senare tiden har det blivit min absolut favorit i potatisdjungeln. Det spöar stekt, klyft, kokt och mosad knöl med hästlängder.

Badkudde
Hjärtformad och jättesöt. Blir till att prova i morgon. Har bara känt den mot nacken ännu och materialet påminner om en stressboll. Kommer nog bli ruskigt nice att krypa ner i badet när jag vaknar.

Toaborste
Jag och brorsan fick varsin - tro det eller ej men hans toastol ser tydligen värre ut än min, enligt pappa.

Böcker
Två stycken närmare bestämt. Den önskade Himmelsöga av Arne Dahl och Vegas Baby som jag inte vet särskilt mycket om och inte tänker lägga ner någon tid på innan Himmelsöga är utläst - vilket förhoppningsvis blir i morgon kväll.

Febertermometer
Vet inte varför - har dock ingen sen förut. Jag blir väldigt sällan sjuk men mamma, som var avsändare, sa nått om att hon vill veta hur illa det är om jag någon gång blir det.

Kallingar/strumpor
Ja, boxers kan man inte få för många av och strumpor håller jag på att byta ut alla jag har mot en och samma sort - mest för att det är så fruktansvärt drygt att para ihop dom efter tvätten. När jag tänker efter så blir det nog två sorter. Tunna och vanliga typ...

Tidningsställ
Att sätta på väggen på dass. Likadant som det sitter inne på toan på Superstars kontor för er som sjösatt en brungädda där. Ni som varit inne på min toa vet att det där ligger ett tiotal Slitz, typ fem Pondus och nått liknande antal Poker Magazin. Nu ska dom upp på väggen och på nått sätt ska jag även hänga upp mina topz på stället.

Fyra djupa tallrikar
Vita, som matchar mina vanliga tallrikar. Hade innan idag bara en djup kvar, dom andra har gått sönder allihop. Den ensama djupa mår inte särskilt bra den heller, en otäck spricka sträcker sig över halva. En spricka som inte är särskilt fräsch - nu förpassas den till soporna.

Lott
Kyrkbåtslott där första priset är en Renault Clio. Fanns många andra fina priser också; cyklar, semesterveckor, hockeyplåtar, gps, shower, skor o.s.v.

Cash
Aldrig fel - skall dubblas på fredag!

*

Nu blir det två lugna dar tisdag/onsdag. På torsdag dyker folk från Wermlands Leksingarna och LTC Uppsala upp och det lär nog inte dröja innan det blir rajraj redan då.

Är ju juldagen i morgon och allt sånt men jag orkar dels inte med alla dryga jävlar som kommer hem efter ett halvår i sthlm och har glömt bort att bokstaven ä existerar, dels ska jag nog spara pengar till Casiont och ork till en helg som inte lär gå obemärkt förbi.

*

Efter julfirnadet i Hjortnäs besökte jag Bertil där termometern i bastun stod på 95 när vi klev in. Blev runt 45 minuter och en öl i värmen. Sen började ögonlocken falla och jag dra mig hemåt.

*

Nu blir det sängen - jag kan nog inte låta bli att börja läsa boken, men fan, jag har ingen sänglampa. Får lösa det på nått sätt. Rikskriminalens specialenhet för våldsbrott av internationell art väntar på mig.

*

En lyckad julafton, den första utan morfar vilket kändes konstigt, är nu slut.

G'natt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi i Leksand hör hemma i eliten, för vi är bäst i Sverige på att ta vara på egna produkter så som med 82 kullen. Vi har hallen, klacken, kulturen. Vi har tamejfan allt. Vi är så jävla bäst. Mora däremot har inget av det vi har. Just ja, dom har ju laget. Fan där sket det sig.

Anonym sa...

Anonym:
Vilket fantastiskt intressant och väsentligt inlägg. Intresseflaggan viftar så att den går av och handen får mjölksyra.

Och förresten:
God jul i efterskott Eskimåjävel! :)