tisdag, april 25, 2006

Sportbladet briljerar - Selakovic fattar nada


I dagens Sportblad kan man läsa om stackars fattiga fotbollsspelaren Stefan Selakovic som igår på Stockholms Stadion fick höra bland annat "skattesmitare" och "dags att deklarera" med anledning av den pågående skattehärvan runt IFK Göteborg.

Som vanligt är det dubbelmoral de'luxe när Sportbladet tar till rubrikerna. Ena dagenn skriver dom uppslag på uppslag med stora svarta rubriker om IFK's fusk, polisutredningar, åtal o.s.v. När sedan någon på läktaren reagerar på detta blir det lika stora rubriker som t.ex. "HÅNAD OCH PSYKAD I 90 MINUTER".

Stefan har bra betalt, bra mycket bättre än de som jobbar inom skolan där glåporden och hånen är betydlig grövre än de som sjöngs på stadion i går. Absolut roligast i artikeln är Selakovic's egna uttalande;

"Det handlar väl om personer som inte förstår bättre. De kanske mår bra av att hålla på så där. Det är väl så det fungerar."

Nej Stefan, det är inte alls så det fungerar. Du har jävligt bra betalt för att syssla med din hobby på heltid. Gör du bort dig, i synnerhet för att få ännu bättre betalt, så kommer folk på läktaren att använda det mot dig. Har du inte psyket för att ta det här med en klackspark och hoppa över att gråta ut i media så ska du nog inte syssla med idrott på den här nivån.

Bacon80 finns inte längre!

1 kommentar:

Anonym sa...

Wayne Fleming hade rätt bra rabatt på HEMKÖP i Leksand förut va, Emil?? Det finns överallt....