lördag, april 29, 2006

Men va tänker Calle med?


Av någon anledning vill ha en halvtaskig nyligen sparkad tränare istället för en tränare som halva hockeyfinland skulle vara glada över att ha. Jag förstår verkligen inte - på vilket sätt är SSK ett bättre ställe att lira på?

Arenan? Snälla
Orten? Jisus Krajst
Laget? Jo tjenare
Supportrarna? Ja möjligen. Calle har ju sin egna lilla syn på hur det här med läktarkultur ska gå till...

Från sin plats på läktaren fick han se hur nästan hela publiken i protest lämnade Ejendals arena i sista periodpausen. - Är man supporter står man upp för sitt lag oavsett hur det går. Fansen tror att spelarna inte har något hjärta. Men de förstår inte vad det handlar om, säger Calle Steen.

Kul för dig att få komma till Södertälje då Calle, där klacken inte är utrustad med det tålamod vi hade med dig i vintras. Kommer säkert gå jättebra, dom blir nog toknöjda när du drar på dig ännu en utvisning bakom motståndarnas mål när du befinner dig 20 meter från pucken, det funkar säkert. Dom kommer stå och applådera åt dig när du efter tio sekunder åker från utvisningsbåset när ännu ett baklängesmål är noterat i protokollet.

Jag tror nog det är på något av följande sätt:

  • Calle har helt enkelt insett att han i och med de nya finnarnas intåg inte kommer få lira i någon av de två förstaformationen vilket han vant sig vid i vintras. Detta får honom att välja att gå till Södertälje där han tillsammans med fotbeklädnaden som han är bästis med sedan tidigare kan se till att han får spela med bra (nåja, de bästa ssk kan bjuda på) spelare som kan städa efter honom och kanske se till att han får göra ett mål eller två.
  • Lundström har insett samma sak och vill inte ha en gnällig, självisk stockholmare som blir sur när han inte får spela med dom han vill och därmed sprider en dålig stämning i omklädningsrummet. Ej heller en kille som går ut i tidningen och säger att man ska stå upp för varandra inom laget men som fullständigt skiter i att sticka in näsan där det hettar ifall inte lillebror är en av dom som är inblandad i bråket.

Spelar som inte vill spela här ska inte spela här.

Lycka inte till i Tälje Calle.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vad ska man använda för uttryck för att bäst beskriva steen? Dum, imbecill, naiv eller bara helt slut i huvet?
Du gör det bra Emil och jag håller med dig till 100% och kommer heller inte att sakna honom det minsta...

Anonym sa...

Steendum?

Anonym sa...

C.Steen sa ju att han ville närmare flickvännen Anna i Karlskoga... och så blev det ju!! Han har kortat ner avståndet till henne med 12 kilometer!!! Man kan ju undra hur det är ställt - egentligen!
Han kommer INTE bli saknad i Leksand..

Anonym sa...

Bra drag här nu, fortsätt så här dalastark!

Anonym sa...

Nej, Calle Steenskott kommer jag inte sakna för fem öre...
En spelare jag haft mer agg mot under vintern får man leta efter.

En spelare som får spela kontinuerligt i förstafemman och powerplay och leverera så få poäng som han är inte värd att ha kvar.

SSK kan nog vara ett gäng som passar Calle, det finns ju väldigt många destruktiva spelare i det laget!