onsdag, april 26, 2006

Pasi in? Jimmy ut!

Rykten går som blixtar genom luften, telefonlinjer och nätverkskablar just nu. Klart är i alla fall att en finsk toppspelare är värvad och skall presenteras under dagen eller möjligtvis morgondagen - lutar väl åt att det är Saarela och gud vilken värvning det är i sådana fall. Solklart bästa forwarden i ett allsvensklag sedan en viss #73 drog hem över pölen.

Verkar som om Lif även gör gör schlag(er) i saken och skickar DansbandsJimmie då denne enligt uppgift kostar på tok för mycket i förhållande till prestationen på isen. Pasi lär göra ett bättre jobb för samma pengar.

Jimmie ut, Pasi in - låter som ett helt ok byte i mina öron.

I frågan om pastapojken har det varit oroväckande tyst de senaste dagarna. Är det något att tveka på egentligen? Vill han spela här så ska han få det. Bättre sätt att säkerställa hjärtefrågan finns inte.

Hoppas verkligen jag får mäta mina pokerkunskaper mot Jimmie innan han flyttar...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Perfekt att ha denna sida som rss, ryktena står ju som spön i backen här. Keep up the good work! Dessutom håller jag med om att den där italianon borde få bestämma själv när han skall sluta i LIF.
/P

Anonym sa...

Sluta klaga på Jimmy han kommer att göra stor nytta i år, han är en smart spelare av klass. Det ser ut som laget kommer hålla hög klass till nästa säsong, hoppas bara Oskar Steen och Österby blir kvar.
/Egga egga slå dom i vägga

Anonym sa...

keep up the good work emil! :)

/strandello