fredag, april 28, 2006

Niko Mikkola klar

Ooops, didn't see that coming...

Det är tätare än någonsin uppe på lif just nu. Normalt brukar det dyka upp rykten hit och dit varav 90% brukar vara falska. Men inte någon gång har jag hört detta namn.

– Niko Mikkola är en riktig tuffing, en hårding, riktig powerforward som gärna går fram i banan och checkar hårt. Han röjer väg, kanske för en sådan som Pasi Saarela! Niko har alla förutsättningar att bli en publikfavorit med sitt frejdiga och fysiska spel. Säger Lundström till leksandsif.se som fick vara först - kul för dom!

En säsong i mora, hmmm, ja det är väl bara att vänja sig vid hur den moderna hockeyn fungerar. Smsade en skallig moring för att få veta vad dom tyckte om honom. Fick det här svaret:

Han skrev på för mora fast han var skadad.. Så vart han "skadad" på försäsongen.. Sen spelade han 10matcher typ.. Men han har potential att va riktigt bra.. En liten ettrig finne.. Bra skott och viker inte ner sig

Ja det verkar ju funka, efter en rejäl läkarundersökning. Vidare är det glädjande att även packet börjat stava mora med litet m.

Inga kommentarer: