tisdag, mars 13, 2007

Welcome to my life

Ja vad ska man säga. Inte mycket som gläjder här nu. Oavsett hur mycket bra som händer just nu så kastar hockeyn en mörk skugga över allt.

Hade dock en mycket trevlig kväll igår på Bosporen. God mat, bra sällskap och bra matcher.

*

Var helt säker på att mora skulle vinna nere i Karlstad. Av den enkla anledningen att Färjestad då skulle få en till hemmamatch och ytterligare kulor i kassan. Nu blev det inte så och jag kanske hade för låga tankar om FBK.

Näe, det har jag nog inte. De värdesatte helt enkelt ett par dagars extra vila framför pengarna, den här gången.

*

Hörde rykten idag om att en ny tränare är klar och skall presenteras efter månadsskiftet. Som vanligt är det fruktansvärt svårt att få ut någon matnyttig information från arenan.

Har faktist ingen aning om åt vilket håll det lutar. Skulle kunna vara Lundh, men jag tror hans familjesituation inte medger att flytta familjen upp hit. Tränare med familj på annat håll har vi inga bra erfarenheter av.

Wikegård lär det inte bli. Någon viskade Bendelin i mitt öra, en annan påstår att Tomas Jonsson vänder hitåt igen. Många rykten som florerar, men inget med någon större tyngd än något annat.

Frågan är om det ens är klart - vilken tränare skriver på ett kontrakt när man inte vet vilken division laget ska lira i nästa säsong?

*

Ska verkligen bli skönt att åka å träna i morgon. Finns en hel del saker som måste ut på något sätt nu. Har blivit assisterande lagkapten nu, fick reda på det för någon vecka sedan - vet inte om jag skrivit det här.

Känns jävligt stort i alla fall och det gör att man får börja ta träningarna på ännu mer allvar än tidigare.

Handledsskadan verkar ge med sig nu, blir mycket tejp i morgon. Hade med oss Leksands läkare Lasse Johansson på borren igår, han kände och klämde. Trodde att det kanske kunde vara båtbenet, men det får vi verkligen inte hoppas.

Jag tejpar å kör så får vi se hur länge det håller.

11 kommentarer:

Anonym sa...

kul om det blev c.lundmark....som coach,inte klart vilken serie ni lirar i nästa år...hmmmm.§fniss§ var glad att längre ner kan ni inte åka....i år ialla fall...

Anonym sa...

Hoppas på Wikegård eller varför inte Flemming ??

Anonym sa...

Mina alternativ som tränare:

Stephan "Lillis" Lund
Torgny Bendelin
Conny Evensson
Kari Eloranta

Anonym sa...

Hedervärdig medborgare avursprungligen afrikansk härkomst...;)

Anonym sa...

DD påstår Växjö-Kempe...

Låter inte helt "WOW!"... :-/

Anonym sa...

Det stod i tidningen nån från Småland!!!

Anonym sa...

Men vafan chark... har du inte lagt ner den här mongobloggen än?

Anonym sa...

hockey säsongen är snart full ändad ,och det blev snudd på jackpot,mik i kvarten några millar till klubben,mupp -lif startar serier som dom brukar.....hoppas bara masken tas till nåder,och vissa blir utskickade på lite arbete, kanske blir åxå ord förrådet lite bättre....väl mött till hösten....i mora cup.....

Anonym sa...

Ja, vi blir nog aldrig lika bra som Mora. Att i ett inlägg på drygt 50 ord lyckas begå omkring 20 språkliga misstag är verkligen svårt. Det är det inte många som klarar av...

Heja Leksand!

/Gustav

Anonym sa...

du var dålig att räkna ... gå in på pojk rummet och skäms...muhaaaaa

Anonym sa...

s är skr ivning. inbreed.