söndag, mars 04, 2007

Låååååångt lååååååååångt


Tillbringade gårdagen först i arenan med lite tifofix inför premiären, sen bar det av till Borlänge för ett par bira hemma hos Gidlund. Där spelades det tännis, på Wii. Jävlar va roligt. Vi har nu en liten turnering innan jag ska på spelarmöte med Copperheads.

*

moras slutspelsplats har sjunkit in nu. Var nog lite väl ärlig i förra inlägget - men det som står där stämmer ju. Jag får väl ta på mig att göra en Lükner och säga det som folk tänker fast det inte är särskilt politiskt korrekt.
*
Gidlund är hittills obesegrad i Tennisen idag, men nyss var jag ruggigt nära. Fan va roligt det här är.
*
Hoppas ni som såg Vasaloppet noterade sportsligheten på slutet. Vet inte vilka åkare det var men det var dom två som skulle göra upp om segern. När den bakre av dom tappade sin flaska vid sista vätskekontrollen så räckte den främre över sin och lät honom dricka det som var kvar.
Sportsligt, sånt gillar jag. Hoppas verkligen sportprogrammen ikväll tar upp det hela så fler får se det. Hyllas den som hyllas bör.
*
Spelschemat blev helt ok. Lär inte bli några bussar härifrån till skåne men till de andra tre matcherna bör vi åka. Umeå, för Nyköping lär inte vinna två raka där uppe i veckan, kommer bli riktigt skoj. En lördag. Räkna med tidig avgång lördag morgon och sen hemgång till hotellet lördag natt.
Umeå är en fruktansvärt rolig stad att gå ut i, det vet vi sen tidigare.
*
Nej nu blir det åter till tennisen. Noterar för övrigt att Jessica lätt skulle kunna spela på damtouren, om det bara var läten man gör när man slår bollen som räknas. Det stönas på som i en tysk porrfilm av tvivelaktig kvalitet just nu...

10 kommentarer:

Anonym sa...

det var Oscar Svärd som gav Jerry Arhlin en skvätt vatten med 3 km kvar

Anonym sa...

http://www.svenskafans.com/hockeyzon/artikel.asp?id=156328

Är det inte så att man fylls av en närmast obetvinglig lust att rita dit ett gristryne på den där bilden... :)

Anonym sa...

... och ändå var det Svärd som vann. Mäktig spurt - och ingen norrbaggeseger denna gång heller - skönt! :)

Anonym sa...

Svärd kör för övrigt för Elofs moderklubb, Ulricehamns IF.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=yip7rvqzzg4

Fotomuppen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fotomuppen sa...

Jag har iaf de snyggaste skruvbollarna på Tännisen!DOM klår ni icke!

Anonym sa...

fler korv kiosker..allt är bättre hos er...förutom en sak...ursäkta en division...ber att få återkomma gällandes publik...efter si sådär 4-5år i allsvenskan...men ryck upp er...nästa år slipper ni arboga...muhaaaa...

Anonym sa...

Jag förstår inte varför alla ska klanka ner på folk och snacka en massa skit. Jag menar, den här personen är väl en människa som alla andra!

Anonym sa...

Blir det Malmö på fredag för dig Dalastark?

Var där i våras när LIF redan åkt ut, då var allt tråkigt, Lif var borta, Malmö gick upp och dålig klack. Ingen starköl serverades i hallen heller.

Allt lär ju bli bättre nu...

/Leksing i GBG