fredag, februari 09, 2007

Uppladdning - skakis


Ja, det är ett helvete att skriva och att använda musen ska vi inte prata om. Magen är i uppror men den har ingen större aptit. Dropkick på hög volym och en telefon som inte vill sluta vibrera - smstrafiken på dagen innan match är alltid flödande.

Nio timmar till nedsläpp, fyra timmar innan folk börjar ramla in. Vad ska fixas innan dess, hmmm.

Ringa CSN, lägga i en tvätt, hänga en tvätt och förhoppningsvis vika en tvätt. Ett besök till arbetsförmedlingen står också på schemat och får ej förglömmas, då blir dom griniga. Ska in med nått slags papper, varför vet jag inte. Har redan lämnat in det en gång och sen skickat iväg det till facket. Tja dom ska väl ha nått att göra dom med.

*

Många borta idag, kan bli en jävligt jämn match. Hade vi haft Peter, Pied, Niklas och Morten med så hade det nog kunna bli en repris av Lövenmatchen. Men nu, fyra av våra bästa borta - det blir ett eldprov.

Dessutom är Gabbe borta, å han betyder mer än folk tror.

Vi vinner ändå med 6-3. Med Hirsh i målet hade vi hållit nollan, så bra är han just nu.

*


Tog med mig Jessica ut på en liten jeansjakt igår. Skulle handla två billiga jeans - kom hem med ett par billiga jeans, ett par dyra, ett par cargopants å en sjukt snygg tröja. Blev lite dyrare än jag hade tänkt mig men det får väl blir lungt på ölfronten framöver och käk har jag full kylen...


*

Lite blandade känslor för Gnagets målvakt. Han är från samma årskull som min lillebror och jag har sett ett antal hundra matcher med honom som liten. Bra kille. Frågan är om han utvecklats tillräckligt mycket för att bli en framtida elitseriemålvakt i Leksand. Vi får väl se ikväll.

*

Gnagarna verkar köra en inte ens halvfull buss från sthlm och en halvfull med landskapsförädare - hur som helst. Vi har en buss från Mälarmasarna på väg norrut. Gnagarna hade gärna fått vara två fulla bussar, en buss Mälarmasar är kvalitet.

*

Bäst just nu:



Sämst just nu:

Magen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mälarmasar är och kommer alltid vara kvalité:) speciellt allsången längst bak i bussen på hemvägen. riktigt hög kvalité med mkt humor och riktigt dåliga toner:) men men, så det ska vara när man skapar stämning i en sömnig buss:-). rocklunda kommer inte stå kvar efter vi hoppat sönder den... henke bacon henke bacon ole ole ole:) // christoffer

Anonym sa...

Måste säga att du höll igång bra igår Emil, En Eloge till dig!

Snygg frisyr hade du å! :D

Keep up the good work!

// Koski