lördag, februari 17, 2007

Fika med vaktmästarna


Sitter nere i vaktmästeriet med herrar Rosén och Solén som bjöd på en kopp fika så här mitt under lördagen. Ska strax ner på noret och leverera det sista tifomaterialet, hämta upp Bojken och Ida, gå på bolaget och sen tillbaka till arenan för att se J18's match emot Bajen.


*


Det är sjukt kul att se så många som ställer upp och hjälper till med tifoarbetet inför Västerås borta. När ni står där mitt i alltihop eller ser bilderna på tv, dator, tidningar så skicka en tanke till Axel, Hulda, Elisabet, Hårets Mamma, Surre, Helen, Fia som gjort det hela möjligt.


När ni tänkt klart på dom så skicka ner en liten sedel i en tifohink nära dig...


*


Blev inge läsning igår, var för arg. Blev en stund vid datorn och sen tidigt sängläge - men hjärnan ville inte sova, den ville räkna tabell - om och om igen.


*


Såg Leksands 94'or få spö med 6-0 av Aik nyss. Stod 1-0 till gnaget långt in i andra (dom kör bara två gånger femton) och Leksands målvakt var bland det bästa jag sett, oavsett ålder. Har inget man på grabben just nu men han kommer bli nått inom en tioårsperiod - trust me.


Noterade för övrigt den största japanjeep jag någonsin sett (En Nissan V8 Titan) utanför arenan, regnummret var lika fult som genomtänkt: AIK1891

Inga kommentarer: