söndag, februari 11, 2007

Bra helg, näe - stryk det. Överlägsen helg.



Gnaget hemma i fredags, the hängmatch of the year. Myckte viktig seger, tyvärr blev det lite för spännande på slutet - men va fan: 3 pinnar - å i morgon får förhoppningsvis Gurkorna stryk av BajsBrun och fjantCalle. Får dom det å vi vinner på onsdag så är det plötsligt sex jävla poängs skillnad. Det ska inte gå att tappa.

Så jävla skönt att fler än jag börjar få upp ögonen för Elias. Vilket jävla hjärta. Har följt honom sen han kom hit som junior och det känns i bröstet när han spelar på isen. Den låga tackligen han fick i fredags gjorde så jag fick ont i knäna, och att se honom kliva in på isen igen efter ett tag fick hjärtat att slå dubbelslag.

*

Burger Kings nya reklam är hur jävla bra som helst!
*


Shark - ruggigt skön å ruggigt bra linebacker

Bra träning idag, riktigt bra träning. Coach Utly tyckte det var en bra idé att låta oss springa omkring med en kille på ryggen - vilken tur att jag fick Sonic. 108 pannor... Har så ont i röven nu så det är svårt att sitta på stolen.

Efter mardrömsfysen körde vi lite spel, gick rätt bra. Ett par sköna block och en halvt om halvt översprungen linebacker. Skönt också att Shark var tillbaka, länge sedan sist. Maken till sköning får man leta efter.

*

Blir en tur till Mark i morgon med V40 Ultras Edshult. Sjukt att sitta där å se på nått annat än Leksand. Men ssk-vik är en ruggigt viktig match för oss. Skulle inte förvåna mig ett jävla dugg om asen lägger sig bara för att jävlas med oss nu när dom är klara för kvalet.

Pratade med en tongivande vikare i morse eller om det var i går - han var helt inställd på playoff av någon jävla anledning. Hur kan man som supporter till ett lag som krigar om direktplats ha gett upp redan?

Vidare verkar dom antingen mörka sitt tifo till sista omgången eller så skiter dom i det - jag hoppas verkligen inte att dom gett upp, vill ju ha lite motstånd på läktarn när vi drar ner.
*

Banderollmålning i Ludvika igår, och vilken jävla målning. Vi höll till i Hårets föräldrars källare. Vilket gäng; Åberg, Surre, Axel, Fotomuppen, Gidlund, Håret och jag. Å vilka päron Håret har. Farsan hans hur skön som helst, å mamman suverän i köket. Hon bjöd på mat, två gånger! Dessutom stod det nybakad kladdkaka med mintchips-grädde på bordet det första som hände när vi dök in.

Fixade å trixade lite idag så på Bajen hemma får dom käka i Arenan innan match. Förklarade bemötandet vi fick igår för resturangchefen och det tog inte många sekunder innan det var ett fribord bokat.

*

Ett par nya sånger på gång. Ska prata med Stefan och Jerker i veckan å se om vi kan repa in dom tills kvalserien, så blir det rajraj i sportbaren kan jag looooova...
*
Bäst just nu:
Helgen. Fredag hockey å fest. Lördag banderollmålning i Ludvika hemma hos Hårets överlägsna familj. Söndag ruggigt bra träning i Falun, fika med Linda och Anton och slutligen Shaft på TV.
Sämst just nu:
Inte nått faktiskt...

7 kommentarer:

Anonym sa...

ja fredagens Festande va ju glatt å trevligt..hehe

å de va då FAN va kul de e å mobba nån med en äckelfobi då..;)

Anonym sa...

skönt att Nordqvist valde Frölunda och inte stars. Han kan bara bli bättre om han håller sig i från byn.

Anonym sa...

Hss:

De tär väl bar spekulationer om Nordqvist? Vad är det som säger att han inte skulle kunna bli bra i leksand nu när Lundström är Sportchef ??

// Knatte!

Anonym sa...

Klassfoto från OBS-klassen..?

Har du gått om ett år eller två?

Anonym sa...

Han kan säkert bli bra i laget leksand. Men han behöver vara borta från Byn leksand och alla så kallade vänner... som det finns så många av...

Anonym sa...

klart inte nordqvist vill till den här pisshålan...snygg lag bild på gänget dala...får övriga gå ut efter mörkrets inbrott...muhaa...

Emil Nilsén sa...

varför skulle dom? när det är mörkt så sitter dom inne och skriva dumdryga anonyma bloggkommentarer - precis som du.