fredag, februari 16, 2007

Bra turné


Har tillbringat eftermiddagen/kvällen i en Ford Escort, tillsammans med Fotomuppen, på vägarna runt halva vårt kära landskap. Förutom ovan två nämnda personer var bilen till bredden fylld med tifomaterial inför den stundande kvalserien.
Borlänge - Ludvika - Falun - Leksand, med minst ett stopp på varje ställe avverkades under ett tio timmar långt korståg. Nu är det mesta levererat och de olika grupperingarna kan börja jobba med att färdigställa sin del av spektaklet.
*
Oskarshamn i morgon, eller tja idag - klockan är en bit över ett nu. Bör bli en trea, ska bli en trea, måste bli en trea - å det är just därför jag är nervad. Det är läge att börja vinna måstematcher nu, det kommer ett gäng sådana runt hörnet - tio stycken närmare bestämt.
*
Blev kaffe på samtliga stopp under tifoturnén - tacka fan för att man fortfarande är vaken. Ska lägga mig strax å läsa lite. Har lånat Arne Dahls nya av Linda - tog tio sidor innan jag började grina. Enligt damen i fråga ska det vara den bästa hittills, å det vill inte säga lite det.
*
Lojsan kan slänga ut folk hon. Noterade ni för övrigt hur übercool killen i fråga tycket han var. Vem har en otänd cigg i munnen på en hockeyarena?

1 kommentar:

Anonym sa...

Börje han e king han!;)

vadå?..hade jag nå proble, å somna då kanske?? å jag drack då en kopp mer än dig..