onsdag, februari 14, 2007

Tabeller

Är inte så mycket för att tippa matcher och räkna om tabeller. Men sportplock gör det så jävla enkelt så det går inte att låta bli.

Hur jag än vänder och vrider på det så finner jag att nyckelmatchen är utom Leksands påverkan. Det är Västerås - Rögle som spelas söndag 18/2 som kommer avgöra det här - och den kommer att avgöra det till vår fördel. För hur den än går så kommer det bara delas ut tre poäng, kanske bara två.

Det laget som förlorar den matchen kommer troligen vara borta från direktplatserna, för gott. Leksand spelar inte den matchen och kan alltså inte förlora...

Grunden till detta scenario måste dock läggas ikväll. Det är dags att avfärda Almtuna som den lilla hundskitsbit under våra skridskoskydd som dom faktiskt är.

*

Jessica har målat en tavla till mig. Den är ruggigt snygg, blir till att köpa en ram och sen upp på väggen antingen bakom tv'n eller ovanför soffan.

*

Har faktiskt en bukis i Almtuna, eller näe - men en nästanbukis. Gick inte så bra där på fyllan, skulle nog behövts ett blått piller. Lurt att man kanske råkar nämna det till någon av våra pratgladare spelare under lunchen idag.

11 kommentarer:

Anonym sa...

hundskit bit...hmmm...äckel ssk...orkar inte räkna alla korkade uttryck,, men hela sveriges lag ärju bra...sveriges ..nåja mellan tällberg- ålkilen känns det väl ok.....piss leksand...men hela sverige skrattar...nybro,bajen almtuna...hört talas om nyköping...muhaaaa..

Anonym sa...

Ja tur att någon kan uttrycka sig iallafall.

Anonym sa...

Blått piller??? Buskis?? Utveckla!

Anonym sa...

Buskis?? Läs igen!!
Blått piller?? Googla!

Anonym sa...

Inte för att det som helst har någonting med ditt blogginlägg att göra, men jag är nyfiken och måste fråga om en sak... Bilden du har på forumet på superstars.nu , den på ett fordon med texten helikopter... Varför har du den och var har du tagit bild av den? Såg nämligen den utanför Rättvik en bit upp i en skog och reagerade... =)

Anonym sa...

"Gud vad han skriker, den där klackledaren", sa en torrboll till omkring30åring förskräckt bredvid mig på A2 ikväll. Jag kunde inte hålla mig för skratt. När alla händer sedan sträcktes i luften, då log han faktiskt när han tittade mot klacken och såg nästan lite imponerad ut.

Anonym sa...

almtuna blev en hundskitsbit..men va lite nervdarr ett tag..ska du upp eller ner eller va d e till gurkland den 23 feb lr??? har ju vart rykten om att du vart portad där i från

Emil Nilsén sa...

det blev ingen portning tydligen. Så jag dyker upp...

Ingo sa...

nicke.
se lasse åbergs repmånad så förstår du helikopter bilen.
bron var sprängd, vetifan om det var i rättvik dock...

Anonym sa...

ok..bra att du kommer till rocklunda...där vi ska äta upp gurkorna...kolsva ska oxå dit..trumma??

Emil Nilsén sa...

blir nog många som trummar den matchen. Tack vare ett gäng sneavlade oskarshamnsupportrar så får man nu bara ha med sig en trumma in i rocklunda - så stockpojkarna får väl bytas av.

Vi förfogar ju över en halv pluton riktigt bra trummisar.