måndag, februari 26, 2007

Ingen träning igår

vilket borde medfört en pisstråkig söndag - så blev dock inte fallet. Fick dambesök på kvällen och lagade till en riktigt nice middag.

BLT-sandwich till förrät, kycklingpaj till huvudrätt och glass med kolasås till efterrätt.

Som sagt, riktigt nice...

Blev därför käk a'la DP idag (det vill säga rester - karln äter inget annat)

*

Hockey hemma hos Skalk på kvällningen. Zappade mellan matcherna. Skellefteå - Frölunda var ju över rätt fort och det lutar åt de gulsvarta i kvalet. Han se Pajens mål mot mora, skönt mål och skön kommentar i Expressen efteråt.

Viktigast i kvällens båda tv-sända förlängningar var att mora inte gjorde mål i sin, vilket dom inte gjorde, och att något av lagen gjorde mål i globen.

mora får inte hamna i slutspel. Och NEJ, det är inte för att jag tycker illa om er. Det är rent ekonomiskt tänkande. Om vi lyckas ta oss tillbaka så ska ni ha så lite pengar som möjligt för att det ska vara så bra som möjligt för oss.

Slutspel genererar pengar, trots era pinsamma publiksiffror.

*

Skönast idag är ändå, trots kycklingpajen till lunch, den kontraktsskrivande dansken.

Tack Morten!

*

Tankar lite filmer nu, Grid Iron Gang och The Departed - går slött som fan men burken får väl stå på över natten så har jag något att titta på i morgon.

Just ja, fick första nummret av dom sex från First Poker som jag vann i Mockfjärd Poker Tour, funderar på att tappa upp ett bad å lägga mig där å läsa. Ja så får det bli!

G'natt

*

Just ja, fick lite gosigt skvaller härom dagen.

Svt, Canal+, Prisma och de andra sändningsbolagen HATAR att åka till Löfbergs Lila och Läkerol för att sända därifrån. Den som gissar rätt i kommentarerna vinner en kaka i byggsats eller nått annat som man får köpa själv.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bara att hoppas att MoDo kan få hål på moras Pitt-finne, så ska det nog gå vägen att hålla tomtelaget utanför slutspel åtminstone...

Skönt också att Pajen inte har slutat glädja oss Leksingar även nu när han spelar hos albinokatterna. :)

Emil Nilsén sa...

alltså jag blir lite besviken att det inte kommit in förslag. Fick ett via msn idag. Nått om äckliga kanelbullar, men det är det inte.

Det handlar om ett sändingstekniskt misstag som bägge arenorna gjort och som lätt kunnat unvdikas...

Anonym sa...

Gridiron Gang & The Departed är sjukt bra filmer! har du sett The Guradian??? om inte, se den!

Anonym sa...

Lägger mitt tips på det bedrövliga fågelperspektivet man får i respektive hallar.

Anonym sa...

Innan FBK byggde kaffeburk så kunde man ju inte heller filma i den hallen. Man såg hela tiden skalperna på de som satt på raderna högst upp på läktaren och blev det mål fick man se en massa ryggar och händer. Nu ser man som sagt mest hjälmar uppifrån.

Anonym sa...

oj vad ni oroar er över m.i.k....och ök -namn---påalla--- mats.g+ dala chark...ni har inte mycket studie skulder..va..??