onsdag, september 19, 2007

Rörliga bilder, småkonserter och tifosnack

Betnér länkar till Schyffert från sin blogg - och där slår videoinslagen ner med små jämna mellanrum. När vi får tag på en kamera till LTC så finns nog risken att det blir nått liknande här. Har så smått börjat lära mig Movie Maker och att fixa ut små filmklipp är nu ungefär lika lätt som att lägga ut bilder.

Får se vad som händer.

*

Väntar på att banden från premiärtifot ska ramla in, sen kommer det dyka upp en film därifrån på LTC-sidan. Introt är klart, det första bandet är igenomkolla - blev rätt skakigt och ljuset var allt annat än videovänligt. Det kan dock bli bra ändå.

Igår var Åberg här å vi kikade lite på vad vi ska göra på lördag. Det planerade tifot sket sig tack vare dom nya förbuden - men det ska inte knäcka oss. Vi är rätt svårknäckta i allmänhet.

*

Väntar fortfarande på uppkörningstid från länsstyrelsen. Ska nog slänga iväg ett par ansökningar på andra jobb medans jag väntar. Hittade ett par i platsbanken som såg riktigt bra ut. I en av annonserna så verkar det som om dom söker efter mig, personligen. Gäller bara att få dom att fatta det också.

*

Fan va dåligt med pengar det är nu. Har lite överbliven fotbollsutrustning som ligger å skräpar. Ska nog gå igenom den i eftermiddag och dra iväg ett mail till pojkarna i både senior och juniorlag och sälja av lite.

Alltså jag har ju så jag klarar mig, men det vore fint att ha lite mer än bara så man hankar sig fram. Kan ju vara hyfsat skönt med ett par bira i bussen på vägen hem från Karlskoga på lördag.

*

Sen är det en tvättjävel som ska vikas.

*

Helvete va hårt dom låg på Challe i måndags. Engblom var där och rev, slet, slog och pratade hela tiden.

Såg Sjöberg det? Självklart.

Gjorde han något åt det? Självklart inte.

Har två sista perioderna på datorn nu. Man hör ända upp till kamerahyllan när Challe lackar efter ytterligare en hög klubba utan åtgärd från den randige.

Förstår inte varför Sjöberg envisas med att inte ha namn på tröjan. För dom som inte känner igen honom direkt så går det ju upp ganska fort vem det är när han börjar sitt utvisningslotteri.

*

Sen lunch i arenan idag. Kycklingfileér med någon svårstavad yoghurt.

*

Blev en lite konsert här hemma innan matchen i lördags. Riktigt nice.
http://uk.youtube.com/watch?v=9M5dWRWyLYQ

Har reggat en LTC-användare på youtube för att lägga upp filmerna där. Men registreringen verkar inte funka som den ska. Får maila supporten där och fråga vad som händer.

Först tänkte vi lägga upp filmerna på vår server. Men det skulle ta på tok för stort utrymme. Dumt att uppfinna hjulet igen när youtube redan har ett suveränt system för att publicera rörliga bilder på nätet. Dessutom är det jävligt lätt att köra filmen inbäddad i vår frameset.

Efter säsongen så blir det troligen en dvd med högupplösta versioner av tifofilmerna. Håll utkik!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stiko Per ftw!

Anonym sa...

Stiko Per Larsson grymmaste artisten just nu!

Anonym sa...

vad heter låten med stiko?

Anonym sa...

"Tro inte på nåt" heter dängan, har jag hört:-)