torsdag, september 06, 2007

Passande låt?

Många som reagerar, skriver mail, ringer, smsar och ger sitt stöd. Debattsidan på falukuriren.se kraschade nyss - vet inte om det beror på debatten om mig. Känns skönt att även folk som var där och såg det hela kliver in där och skriver hur det egentligen är.

32 kommentarer:

Anonym sa...

Publicering av namn och bild har de gjort efter "omtanke".
Omtanke för vad, lösnummer- försäljningen eller?

Med den obefintliga research de har gjort i fallet så borde det vara brottsligt att hänga ut en person med namn och bild!!

Anonym sa...

Ja, det kan ju fan inte vara lagligt att göra som de gjort! fy fan.

Anonym sa...

måste vara skönt en sån här gång att ha många dagis muppar...i ryggen...kanske dags att börja umgås med jämn åriga eller...?

Anonym sa...

När det händer sånt här och nu du i det här fallet blir uthängd är det tur att det blir diskussion. Tidningen har solklart gjort fel som hänger ut dej på det här sättet.. Nu måste du nog vara stark (fast det är svårt) och tro på dej själv. Du vet ju faktiskt vad som hänt. Stå på dej! (utan nävar)

Anonym sa...

Det spelar ingen roll hur gammal man är för att se att det som händer är fruktansvärt!!!!!

Det är fruktansvärt att någon hängs ut i media på detta sätt, när inte all fakta publiceras.

Anonym sa...

Och där var mailet till FaluKuriren ivägskickat.

Anonym sa...

Jag vill bara meddela att prenumerationen på BT from nu är uppsagd och kommer ej att förnyas innan en offentlig ursäkt från Media offentligjorts.

//Hammer - Lifgardet

Anonym sa...

anonym 1> "Eftertanke" står det inte "omtanke".

Anonym sa...

>>Anonym sa...
anonym 1> "Eftertanke" står det inte "omtanke". <<<

Saknades tydligen också!

Undrar när Moringen blir uthängd på bild med namn?

Anonym sa...

Hej Emil!
Har följt debatten i FK och kan tycka att det är onödigt att hänga ut dig på det sättet dom gjort! Men att du (som tidigare har en dom på dig för just misshandel) inte kan låta ordningsvakterna göra sitt jobb, varför ansåg du att det var just du som skulle få ut personen som klev upp på scenen?

Kan inte tycka annat än att det var jävligt klantigt. Du får ursäkta att jag uttrycker mig som jag gör men jag tycker att du borde insett att det inte skulle funka speciellt bra när du går in och ska styra upp någonting som du inte är satt att göra!

Anonym sa...

Moringen kommer aldrig bli uthängd eftersom det har bedrivits nån häxjakt på emil de sista 5 åren.

Hoppas han stannar kvar sedan kan man diskutera om han är en förebild eller inte.

Däremot är han garenterat oersättlig som klackledare.

// kungalfonzo

Anonym sa...

thomas: som jag skrev i ett annat inlägg: "och hade vakterna i sportbaren varit lite på sin vakt, vilket dom ALDRIG är, så hade dom kunnat kasta ut denna moring. samma sak mot ssk hemma, vart var vaktera och poliserna då när det stod ett gäng av täljes yngre i våran klack och slogs?"

Anonym sa...

Jag lider med dig Emil! hoppas allt löser sig.

Ni som klagar på att det var dumt osv, vad skulle ni själv göra om ni hamnade i den situationen Emil hamnade i!?

Jag hoppas innerligt Emil fortsätter på norra stå. Norra stå utan dig är som ett hundspann utan ledarhund.

Anonym sa...

Jag - som är en av dem som inte stöttar Emil i sakfrågan - tycker det är usel journalistik att hänga ut honom, och dessutom plocka fram en bild som väl inte är den mest fördelaktiga i arkivet.
Visst, han är en offentlig person till skillnad från exempelvis de moringar som misshandlade en leksing i våras. Men det är ingen ursäkt. Detta är ett stort pressetiskt övertramp. Risken är förstås att historien - inklusive bilden - sprider sig till kvällspressen. Och det är ingenting som vore särskilt bra varken för klubben eller oss supportar. Så låt oss hålla tummarna för att Emil blir frikänd och att historien dör om ett par dagar. Oavsett vad som händer tycker jag i alla fall att Emil ska ta timeout den här säsongen.

Anonym sa...

Aldrig i helvete att Emil ska låta morainfiltrerad slaskpress att bestämma om han ska stå på Norra eller inte.

Stå på dig Emil. Tidernas pressetiska övertramp och Emil står i eldlinjen och inte F(UC)K...

Anonym sa...

Jääskeläinen> Vad jag menade med mitt inlägg var att Emil försatte sig i situationen på eget bevåg, varför var det han som skulle kasta ut Mora-supportern?

Det är det jag tycker är knäckfrågan i den här soppan! Varför tog Emil på sig rollen som utkastare? Fanns det ingen annan som kunde tala om för vakterna att saker och ting höll på att gå överstyr?

Jag har själv inte varit guds bästa barn och hamnat i slagsmål flera gånger när jag var yngre, men och det är ett stort MEN jag har aldrig varit helt oskyldig till att det hänt.. Att man som Emil med en dom bakom sig ikläder sig rollen som utkastare är inte smart..

Och visst jag är från Mora och försvarar inte det som Mora-supportrarna gjorde mot en ensam Leksing, tvärtom, jag fördömer det! Det var ett riktigt fegt påhopp och hade jag sett det så hade nog en av mina egna fått en rejäl utskällning alternativt flygtur..

Men när en "Morabo" (inga namn) som håller på Leksand kan ställa sig på scenen i Leksand och häva ur sig både de ena och det andra riktat mot Mora som lag och även personangrepp utan att någon ingriper så tycker jag att man ska vara försiktig med att döma ut Moras supportrar som bråkstakar, dom finns även i Leksands led!

Anonym sa...

nu var det ju inte så. läs inlägget igen.

Emil försökte inte kasta ut moringen som stod på scenen, det var en annan Leksing som gjrodet det.

Emil han tog tag i killen som försökte hoppa på första leksingen bakifrån, å då kom moring från scenen å hoppade på emil.

Anonym sa...

Jsg förstår inte, grabben är ju misstänkt för misshandel... That´s it! Låter ju som om ni försvarade Mattias Flink den där dagen under 90-talet då hela Falun stog i chock...

Anonym sa...

malin: Det är väl ett faktum att han kommer att stå under åtal för misshandel? Sedan är ju utdragen från hans egen blogg?! Sen kan man ju diskutera hur det står till med journalistetiken när man väljer att publicera en sådan artikel. Men det känns lite som att det faktiskt bara är Leksingar som förfäras över att han är "uthängd". Hur pass mycket hade ni förfasats om det var moringen som hamnat i tidningen med bild och bloggutdrag?

Anonym sa...

http://www.dalarnastidningar.se/nyheter/falun/article227387.ece

http://www.dalarnastidningar.se/nyheter/dalarna/article227355.ece

http://www.dalarnastidningar.se/nyheter/ludvika/article227625.ece

Varför hängs inte dessa offentliga personer ut med namn och bild?

Patetiska ävla skvallerblaska.
Observera att jag INTE är Leksing.

Däremot är jag en supporter till ett annat lag i allsvenskan, och har träffat Emil ett flertal gånger och anser att han är en väldigt sympatisk människa som får ta fruktansvärt mkt skit bara för att så gott som alla inom hockeySverige vet vem han är.

Stå på dig förfan så ses vi i vinter.
Om häxjakten fungerar och LIF anser att de ska stänga av dig så är du mer än välkommen till oss istället.

Anonym sa...

http://www.dalarnastidningar.se/nyheter/ludvika/article227625.ece

Anonym sa...

Klockrent val av låt Emil!!
Stå på Dig, vi är många som stöttar!

Anonym sa...

Blå/vita bröder, Stand you ground!

En för alla, alla för en emil.
Du är inte ensam vi finns här och kommer aldrig att försvinna!

//Patric.

Anonym sa...

Får man verkligen gå ut med namn bild och dyligt i en tidning på det här sättet?En som undrar.

Anonym sa...

Tror Linda Solum skitit i det blå skåpet eller vad tror ni.Och FK blir av med en del prenumeranter.Idiot FK.

Anonym sa...

Stå på dig Emil
Håller på dig.

Masjävul

Anonym sa...

Näst sista anonym: Tydligen. Men det är ju varken särskilt etiskt eller moraliskt och normalt sett gör man det inte i en tidning. Vad journalisten Linda Solum och redaktionschef Ewa Wirén menar menar är dock att Emil är en offentlig person och att han själv hade offentliggort händelsen i sin blogg...

Varför inte fler personer kommer till tals och om de själva tycker att artikeln ger en objektiv och rättvis bild av händelsen och Emils agerande, det vill de däremot inte svara på.

Anonym sa...

(det var alltså till anonym som undrade om man verkligen gå ut med namn och bild - vad mycket enklare det vore om folk skrev vilka det var...)

Anonym sa...

Dalarnas tidningar Skriver bara om LIF när de kan skriva något negativt eller kan vinkla/narra.

Mitt förtroende för dem är då noll nu mer.

Inte konstigt att Leksands ledningen väljer att publicera sin uttalanden i DD

Anonym sa...

thomas> det var inte dig jag kritiserade ; )

Daniel sa...

United we stand!

Stå på dig Emil!

Anonym sa...

tobbe w// Hur kan du dra upp Tomas Flink överhuvutaget.

Snart e allt som vanligt igen.

Upp med HAKAN Tor, slå på trumman bror.