tisdag, september 11, 2007

Polarn & Pyret

Jens Bergenström är en underbar hockeyspelare, en riktigt kul kille och en genomtrevlig människa - så var det sagt. Tänker av principskäl inte länka till klippet.

*

Sitter i sportbaren nu å går igenom leksandtifocrew.se - ska försöka få klar den till premiären.

*

Tifoarbetet i helgen gick riktigt bra, vi är i det närmaste klara - några detaljer står fortarande ogjorda men dom är inte många till antalet.

*

Tänker inte skriva nå mer om polisanmälningen här i bloggen, man vet aldrig var det dyker upp lösrykta citat. Däremot för jag en enskild dagbok/blogg om vad som händer - om den någonsin publiceras får vi se senare.

*

mora har ingen tränare. Hysterisk kul att se honom kapa laget, hallen, näringslivet och sig själv - han får nog sparken innan jul.

*

Har försökt få tag på körskolan hela dagen, går inte. Å inte var polisstationen öppen heller - skitdag. Hoppas jag kan få klart hemsidan så att dagen inte är 24 helt bortslösade timmar.

Skulle egentligen hellre kolla på damernas vm-premiär nu, men det får väl duga med radiosporten via webben.

*

Jag tycker fan inte jag är dålig på att skära saker, men Jessica är mycket, mycket, fantastisk mycket bättre. Rakare, snabbare, snyggare, bättre - go muppet!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lillebrors supportrar hejar fram sitt manskap med tillrop som ligger på nivån "Domarn är Leksing" och "leksandshockey" (tex: vid misslyckade pass). Av detta kan man dra slutsatsen att man innerst inne vet att man är lillebror. Så mitt förslag är: Sluta kommentera det andra laget. Ge dem ingen betydelse. Don´t mention the M-word! Hälsar Leksing i förskingringem.

Anonym sa...

Stöd bofors. Bli kanon