onsdag, september 26, 2007

Krigare - notiser på väg till Baren.

Det är fan inte lätt att spela hockey när motståndet inte vill det. Almtuna backade hem med allt dom hade så fort vi hade pucken - det kändes i alla fall så. Visst stack dom upp ibland med det var inte ofta.

*

Hedlund har inte fått spela mycket i år. Idag visade han att han tycker tränarna gjort fel. Jävlar va den lilla illern krigade. Skönt att se att han fick utdelning, två baljor å en Flamman som utan att sucka trummade med efter dessa...

*

Vill du byta målvakt med oss nu då Fagervalljävel?

*

Petter vs. Jesper framför mål i första perioden. Inga pojkar som ger sig direkt. Petter är på tok för bra för det där skitlaget. Fast han skulle nog haft en tvåa för boarding eller möjligen en 2+10 för ch-be där i slutet av matchen.

Nåväl. Han ska hem hit igen i alla fall. Vi har en framtida härförare och lagkapten i den tystlåtna lilla pojken.

*

Almtunas andertränare pratade om att hemmapubliken här uppe brukar bua när laget spelar dåligt? Jisses.

Det fick han i alla fall höra när han var på väg ut i pausen. Såg inte ut som han förstod riktigt, men så är han ifrån, ja gissa...

*

Segeröl nu. Baren sen. Kanske väntar på att folket från arenan ska jobba klart med spelarmaten. Ska i alla fall ner i tvättstugan å hämta lite rena kläder att ha på mig. Sen blir det en dusch.

Ringde å kollade med pojkarna i köket å dom trodde dom skulle komma ifrån vid halv tolv. Ja det är väl lagom att gå då typ - tänker inte stressa. Det är ändå efterfesterna som är bäst.

*

Jespers ansiktsutryck efter fyran kommer jag leva på i en månad. Vi har tjatat i flera år på att spelare ska dela med sig av glädjen till publiken efter ett mål. Vissa har tagit fasta på det, andra inte.

Men det #14 gör idag går inte att be om, det går inte att få någon att göra det. Det var så många känslor som kom fram där, så mycket kärlek, så mycket klubbhjärta, så mycket tacksamhet, så mycket glädje.

Det där går inte att lära ut - det där finns naturligt i blodet hos vissa, inte hos många.

Hoppas du läser det här Jesper, och hoppas att du förstår vilken kärlek du väcker hos folket på norra ståplats. Jag tror inte att spelare i allmänhet kan förstå det, men du är mer än en spelare. Du är en av oss - på isen.

Tobbe skrev en krönika som hette "Om Emil kunde åka skridskor" - det behövs inte. Hade jag kunnat åka skridskor så hade jag varit du Jesper.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill också efterfesta! Fast nu lär det bli sängen innan jag somnar på tangentbordet. Ha det så kul på Baren!

Anonym sa...

jasså...

Anonym sa...

söt kärleksförklaring till jesper... och helt rätt!

Anonym sa...

Så sugen på att gå på hockey det är inte sant. Som tur är kommer Matematikern och jag uppe för gurkornas besök...fast han ville ta sittplats...ni kan iaf räknar med svar om ni kör "ni på sittplats" eller "ge oss en sång".

Längtar tills matchen har i Uppsala.
Tycker "För Ullman är en Leksing" skulle passa bra. Fattar inte hur Elof platsar men Peter fick lämnar...

Och Jesper är allt som är bra med LIF.

Anonym sa...

Kom just ihåg...Petter var lite bitter på radio Uppland...

Anonym sa...

Elof är väldigt törstig......