tisdag, september 04, 2007

Hockey å mjukporr?

http://jonkoping.expressen.se/Nyheter/1.823822/hv71-lankade-till-sajt-med-mjukporr

Har väl knappast undgått någon?

Omröstningen dom kör är däremot hur rolig som helst, inte minst resultatet. Nu tror jag knappast att det återspeglar vad svenska folket tycker utan snarare är en reaktion på den otroligt dumt ställda frågan.

Go Publicum!!!

*

Jobbade på antikmässan i arenan igår. Eller jobb, det är ju arbete för att dryga ut Superstars rese/tifo-kassa. Kul var det i alla fall, å tungt - känns i underarmarna idag. Jag, Helen och Patric var det - idag förstärks vi av ytterligare en kille. Börjar om 35 minuter, frukost på G nu.

*

Naturligtvis var det klantigt, dumt, korkat [insert own word here] att slå i fredags. Jag borde låta honom slå en gång till först och sen anmält honom - självklart. Inte lika lätt att tänka så när man har två knytnävar under hakan och bara ser tak...

Tack alla som stöttat och hört av sig.

*

Ska ringa massa samtal idag, sådana där roliga samtal. Körskolan (visserligen rätt roligt), länsstyrelsen (inte lika kul) och CSN (telefonkö, suck) ska alla få påringningar.

*

Måste även börja kolla upp hur jag ska plugga för att få behörighet till journalistprogrammet i Sundsvall. Har ett par IG'n som måste bli G - sen blir det till att förbättra högskoleprovsresultatet lite senare.

Tyvärr gör detta att jag kommer missa en av årets höjdarresor - borås borta.

Tråkigt...

33 kommentarer:

Anonym sa...

Stå på dig Emil!
Självklart är det "dumt" att slå tillbaks men men jag tycker vi alla ska ha i åtanke att som "Superstars ansikte" utåt så blir du ju såklart en måltavla för fulla/bråkiga motståndarsupportrar och till slut MÅSTE ju även du ha rätt att försvara dig?

Hoppas allt löser sig, du behövs längst fram i klacken!

/Djanzon

Anonym sa...

han hamnar där han hör hemma. bakom lås å bom

Anonym sa...

Hoppas du missar taxilicensen. Såna pack som du ska sitta i buren. Inte köra runt en massa oskyldigt folk i en taxi.

Anonym sa...

Anonym:

Fan var mogen du är, har du aldrig slagit nån på käften när du var ung? Pack ? Definiera Pack ?

Du är säkert en liten finnig 17 åring som inte vet om du är kåt eller pissnödig när du har stånd. Jävla kärring!

// # 14

Anonym sa...

#14>
Grattis till dagens omognaste inlägg! Den extra knorren är förstås när du själv beskyller en annan skribent för att vara omogen och sedan lyckas slå honom med hästlängder. Dagens Dilbert!
//#99

Anonym sa...

#14:

Pack är såna som inte lyckas hålla sina nävar utanför ett bråk. Det är idrott det handlar om. Men du kanske stöttar Emils våldsamheter? Det är ju inte första gången han har slagit nån. Men det kanske är det du vill, at det ska vara en högrisk match för polisen när Mora möter Drantarna?

Sen låg det en hel del ironi i mitt förra inlägg. Men det heter ju att: "småbarn och idioter fattar inte ironi"

Anonym sa...

... och moringarna är förstås såååå oskyldiga...

Jävligt skönt att slippa er när de andra tre lagens fans klarade av att umgås utan bråk efter sista matchen - trots att LIF fick storstryk...

Anonym sa...

Jag försvarar inte emil nån gång så länge han inte själv provocerar fram bråj men att kalla någon Pack är bara löjligt.

Pack är sådana som konstant letar bråk och asbolut inte kan föra sig nån gång och där under definierar jag inte Emil även om han ibland är opolerad. Jag ser helat att han lägger av med att vara supporterledare men frågan är vem som skall ersätta honom ?

Anonym sa...

Å det va bara Emil som va våldsam eller??
Synd att jag inte va där så hade jag mer än gärna gjort det som Emil gjorde! Bara för att han är den han är så blir det ett jävla gnäll! Dumt gjort, ja! Men det vet han redan om!
Hoppas du missar taxilicensen, Hör hemma bakom lås o bom,Inte köra runt på oskyldigt folk......
Vem var oskyldig i EA?

Det är verkligen lågvattenmärke på inlägg, att personen som skriver sen inte vågar stå för vad den tycker är ju en sak som man börjar vänja sej vid. PATETISKT!

Kom Igen Emil!
Värre saker har inträffat!
Det som är gjort är gjort å kan inte göras ogjort!

Kapten Klänning sa...

Går folk igång på att skriva anonyma inlägg där ni leker viktiga, eller vad är det frågan om?

Anonym sa...

Att tala folk till rätta verkar vara något som taxichauffören missat... "Våld löser alla problem" - E Nilsén

Anonym sa...

Emil är jävligt utsatt i sin position. Det är många som försöker provocera fram slagsmål och häcklar honom i tid och otid. De gånger Emil valt den andra vägen, d.v.s unvikit våld, blir konstigt nog alltid bortglömda när något händer trots att dessa vida överstiger antalet slagsmål som han drabbat samman i.

"Den som ger sig in i leken får leken tåla"

Man får tycka vad man vill om Emil, men han är ingen person som aktivt söker ett slagsmål. Därmed inte sagt att han i första hand skulle välja att ta till flykt om en situation uppstår. Nej, han står upp för sig själv. Dumdristigt, ja kanske. Öförsvarligt, nej.

Jag vill se att fokuseringen riktas på dom som drar igång dessa incidenter. Man går inte över till grannen, vare sig man blir bjuden eller inte, för att tala om för denne att han är ful och hans kärring minsann har grannskapets bredaste arsle utan att snart göra sig ovälkommen...

Till sist. Det är sällan den bästa lösningen att slå en annan människa. Försök att se det ur ett annat perspektiv. För visst fan försvarar man sig själv, annars går man under. Till och med slår om situationen kräver det och ja... jag har taxileg!

// Toni Nyyssölä

Anonym sa...

Klockrent inlägg NYZ

// Mattias

Anonym sa...

Nyz>
Bra inlägg. Jag håller visserligen inte med dig i sak - jag tycker aldrig det är försvarbart att slå någon på käften och det skadar vårt rykte.
Men det var skönt att läsa ett nyanserat inlägg bland alla neandertalare från både Mora ("lås in grisen och kasta nyckeln") och Leksand ("alla korkade moringar förtjänar stryk").
Vi kan ju i alla fall vara ense om att det som inträffade inte var särskilt bra.

Anonym sa...

Tycker det är synd om Emil, hur mycket skit får han ta? om det var nån annan än Emil som blivit utsatt så skulle det vara avglömt dan efter, okej det är inte bra med våld men i stridens hetta kan alla göra misstag inte sant? Emil behövs i klacken.

Rock On Emil!

Anonym sa...

Nyz> Håller helt med dej!
Lasse>
Acceptera våld behöver man aldrig göra, men ibland så finns det ju en förklaring till att saker å ting uppstår och att man då bör/ska/få försvara sej. Våld kan lösa problem för stunden,men det brukar blir värre dagen efter....
Sen håller jag med dej om det sista du skriver.
Men det tror jag de flesta håller med om!

Anonym sa...

Hörde någonstans om att Länstyrelsen är informerad om denna händelse, det är väl de som skriver ut "lämplighetsintyg" för att få köra taxi! A-Kassa tja la la la la

Anonym sa...

Informera på du, så länge det inte finns en dom som vunnit laga kraft så har länsstyrelsen ingen anledning att inte godkänna ansökan om taxileg när samtliga prov hos vägverket är avlagda...

Anonym sa...

Jag har hört att Moringen i fråga var upp på scen o visade Sveriges finaste tröja i erat handsklager till Arena. Det verkar vissa drantar inte palla. Men lycka till i dom lägre divisionerna. Måste kännas bittert att storebror får spela i finrummet. Men just ja, Leksands hockey menar ju på att det är grundat 1919. Men om inte jag minns fel så var det Mora som lärde Leksand att spela hockey. Och Mora är grundat 1935. Men Drantar ska ju alltid vara störst, bäst och vackrast. Sen at Leksands IF är grundat 1919 är en helt annan sak. Men men....

Anonym sa...

Hörru Trätore, hur långt ska det behöva gå innan du slutar ta kriminella i försvar? Det var någon fågel som viskade om misshandel av en handikappad, det tycker jag är förenligt med att köra sjuktaxi!

Anonym sa...

Har jag fel när det var två moringar som slog ner en som höll på LIF i mora i vintras.Det var med i tidningarna om jag inte minns fel.De bara fråga vilket lag han hölll på.Svara Leksand sen small det.Oskyldiga moringar eller hur.Ja just så var det.

Anonym sa...

Men kan folk sluta jiddra över internet? Är bara beklagligt att läsa skiten. Jag vet inte vad som hände och därför är jag tyst om det, och det borde ni med vara. Det här är något mellan moringarna och emil, vad har ni med saken att göra ens?

Anonym sa...

Du Robban skjut den där jävla fågeln blixtsnabbt!!

Anonym sa...

Till anonymt kryp från det norra industriområdet:
"Men om inte jag minns fel så var det Mora som lärde Leksand att spela hockey."

Fakta:
"År 1937 bildades Leksands IF Hockey och 1938 spelade laget sin första seriematch i en bylagsserie.
Mora stod för motståndet och fick se sig besegrade med 11-0."

Lärde oss spela hockey va:))))

Anonym sa...

dom två bilar med moringar som hoppade på 3 st Leksingar i vintras och spöade dem då? är det ok? vi är nog lika goda kolsupare allihopa. sen att emil blir anmälen när han nyttjar självförsvar är ju bara larvigt. tror dessutom det kom en motanmälan idag!

Anonym sa...

Jag är Jämtleksing. De finns många likheter mellan Jämtland och Dalarna men också mycket som skiljer. Båda har vi en stor sjö mitt i landskapet. Fast våran sjö är lite större än eran sjö och innehåller en del intressanta saker under vattenytan. Men den största skillnaden är nog att i Jämtland är begåvningen någorlunda jämt fördelad runt sjön. I Dalarna verkar det mera som om ni delat upp det. Alla dessa imbecilla kommentarer från anonyma moringar bekräftar denna uppdelning. Hela Sverige vet om den.
Dalastarks uppriktighet är hedervärd, hans engagemang och kunnande inom hockey och supporterkultur förtjänar respekt. Därför är hans blogg en av de mest läsvärda i hockeysverige. Det är bara synd att den skall behöva bli nerlusad av så mycket simpla kommentarer.

Anonym sa...

Jämtleksing:

Word! (och inga visor...)

Anonym sa...

Kava: Kryp? Hmm. Jag är inte blåvit, så jag kan inte kalla mig kryp. Men det var inte resultatet som var relevant. Det var årtalet. Varför går ni leksingar ut med 1919? Superstars använder det ju i sina tifon t o m. Tycker ni ska inse där nere i söder att Mora är nr i Dalarna. Men nu när ni slog oss i fredags så har ni ju tydligen redan bytt plats med Mora i seriesystemet. Vi såg väl alla hur det gick i fjol. Mora gick till slutspel, Leksand blev kvar där dom hör hemma.

Anonym sa...

jämtleksing, robban, anonym m.fl>
Att ni bara orkar. De människor som på allvar tror att folk skulle vara mer inskränkta och korkade i Leksand än i Mora - och vice versa - lyckas ju med bedriften att framstå som de mest korkade av alla. Den som sa't han va't, typ. Ack ja.

Anonym sa...

Börjar nån bråka, så försvarar man sig, punkt slut.

Anonym sa...

Tidingarna är ju inte sena att göra en höna av en fjäder

http://www.dalarnastidningar.se/nyheter/falun/article227292.ece

// Kungalfonzo

Anonym sa...

Kungalfonzo>
Sena är väl precis vad de är, med tanke på att bråket inträffade för snart en vecka sedan ;-)

Anonym sa...

lasse:

Förvånar mig att de får Emil att framstå som nåt kriminellt element.

Ingen artikel om incidenten i Mora för ett tag sedan där 3 moringar flög på en stackars leksing helt utan anledning.

Undrar hur mycket Emil skall tåla innan han abdikerar?

// Kungalfonzo!

Ps. Dock är det inte sagt att jag försvarar emil jämt!