fredag, september 14, 2007

Ett steg tillbaka från avgrunden

fruktansvärt skönt att se reaktionera från Göteborgslagens supportrar. Ännu mer skönt att se resultatet (1, 2, 3) av reaktionerna. Nu är jag övertygad om att dom ansvariga i klubbarna antingen inser hur jävla hårt dom har gjort bort sig och avgår själv - det snygga sättet.

Gör dom inte det så kommer dom försvinna i alla fall - men då blir det nog inte lika snyggt. Lämna ett årsmöte i förtid efter att man blivit utröstad av arga medlemmar som inte kommer skräda orden.

För bort ska dom!

Är man som styrelsemedlem villig att strunta i över hundra år av historia, hjältar, segrar, svett, benbrott och blod då har man inte fattat alls vad man har för uppgift. En styrelse skall tillvarata medlemmarnas intresse. Medlemmar ja, i en förening - hur i helvete kan man vara så korkad att man tror att medlemmarnas intresse är att avveckla föreningen?

Jisses.

Utredningen om sammanslagningen fick ett snabbt slut, konsekvenserna för asen som tagit upp frågan har vi nog ännu inte sett.

*

Hörde inte nått om Örnen alls på Tv4 Sport. Däremot lärde Skacke oss det nya ordet högerbackspositionssläge - snart på en floskeltopp nära dig.

Jävlar va bra Linus Persson var, i alla fall i dom två första perioderna. Hur man kunde låna ut honom och istället behålla Patrik Wallenberg förra säsongen kommer jag nog aldrig förstå. Jag räknar iskallt med att Linus kommer göra minst tre mål på Leksand under den här säsongen.

*

Bullens pilsnerkorv is the shit!

9 kommentarer:

Fotomuppen sa...

Linus Persson is the shit;)

Anonym sa...

Sojakorv is the shit! :D

Anonym sa...

kullakorv is the shiiiiet:) / christoffer

Anonym sa...

Som moring med starka antipatier mot Leksand kan jag bara instämma i allt det du skriver, trots att vi står på var sin sida om Siljan.
Tänk tanken att någon skulle komma på den absurda idén att slå ihop MIK och LIF! Då skulle vi nog, för första och förmodligen sista gången, stå på barrikaderna tillsammans. (När Mora gick upp i elitserien var det faktiskt en stollig kommunpolitiker som föreslog precis detta, vilket visar att snubben inte begripit ett dugg av idrottens själ. Han hade förmodligen aldrig varit på en match.)

Anonym sa...

Det håller jag inte med om. Den smakade inge speciellt.Den är bara mycket mindre och slaskigare!

vanlig varmkorv is the shit!

Anonym sa...

Bojken
Ger mig f-n på att Emil har kokat korven utan spadet från burken...

Emil Nilsén sa...

nej nej nej bullen - va fan tror du jag är för amatör?

Anonym sa...

bullens äter man kan kall med en dito öl...

Anonym sa...

Bajskorv is the shit! / CS