tisdag, oktober 17, 2006

Södertälje...

...slödder och pack!

"Nej ni kan inte boka biljetter till bortastå, dom släpps en timme före match"

Men Vad Är Det För Jävla Fel På Er?

Inte nog med att SSK har en säkerhetschef som tycker att ballonger är konfetti och helst inte vill att vi kommer ner och hälsar på över huvud taget.

Inte nog med att Tälje byggde om en av Sveriges skönaste hockeyhallar till något som jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva. Det missbildade bygget ser närmast ut som en uppochnervänd bärplockare som någon stackars polack glömt kvar i skogen strax innan hemfärden.

Inte nog med att bortastå är helt jävla felkonstruerad - SSK måste ha mutat brandmyndigheten för att få igenom den här konstruktionen. Påfyllning rakt bakifrån genom en trång dörr, ja det blir säkert jättebra om stället måste utrymmas.

Inte nog med detta, nu försöker dom sabba för oss resande supportrar genom att tidigarelägga våran avresa med nästan en timme - hur ska det gå när man har jobb att sköta? Fy fan för SSK.

Men dom ska inte få som dom vill. Vi kommer ner i morgon, vi kommer sjunga högt för Lif, vi kommer håna Calle Steen - så ni stats.swehockey.se-supporters: Bli inte förvånade om ni ser en tia på honom redan under första perioden. Skit ska skit ha!

*

Möte med lagkaptenerna idag, mycket produktivt. Förhoppningsvis ser vi resultat redan i morgon, om inte är så på lördag.

*

Undra om jag får komma in i Scaniarinken, var ju inte direkt poppis där sist. Ni kommer väl ihåg? Om inte kan ni läsa på här.

*

Lördag ja. Förhoppningsvis tre klackledare som det var mot Bajen.

Lördagsmatch, två bussar från TMG, vanliga 800gänget på norra, nya trummorna, Gösta på plats, jag i högform, ett par nya sånger.

Kan bli fett.

*

Ser ut som vi har en plats över i morgon. Vi åker vid tre-fyra någon gång, dra ett PM på forumet om du vill åka med - alltså inte här i kommentarerna.

*

Eller ja, det måste bli fett. Vi vänder det här tillsammans, spelare och fans - nått annat alternativ finns inte.

Inga kommentarer: