torsdag, oktober 05, 2006

Hur jävla svårt kan det vara?

Man kan ju tycka att dom i alla fall borde ha lite krav på folk dom anställer på tidningarna. Men nej då, vem som helst får skriva om hockey - spelar inte någon roll alls om man kan något om sporten ifråga eller har någon som helst verklighetsuppfattning.

Från Dalademokratens artikel:

Stor överraskning
Oskarshamn blev en stor överraskning för många. Någon överdriven respekt fanns inte hos gästerna och dryga två minuter före slutet chansade de med att ta ut målvakten.Nu slutade det som det oftast gör, motståndarna fick mål. Det var Mikael Eklund som fick tag i pucken och från mittzonen pricksköt han i det öppna målet.


Ja men va bra då - jävla idiot.

Jisus Krayjst, som dom säger i filmerna, vilket jävla stolpskott. Att artikeln i sig är lika intetsägande som vanligt kan jag väl ta, men snälla nån; Mikael Eklund?

*

Arbetsförmedlingen nu på morgonen, var ju lagom lyckat efter en inte alls lyckad segerfest. Festen var ungefär som matchen igår: Seg, tråkig och nästan inge folk där... Arbetsförmedlingen var som vanligt - Fy fan...

*

Nu ska jag äta å sen lägga mig och sova igen.

*

Vi är norra å vi är alltid här (men hälften kan inte "kom igen leksand")

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jävla *orainfiltrerade skithuspapper... :->

Anonym sa...

Finns en liten komisk sida av denna artikel oxå...faktiskt. Namnet på den som DD tyckte gjorde mål i öppen kasse är samma namn som snubben som spelar "Brorsan"...hans första mål ever??

http://www.brorsan.net/

Anonym sa...

Arbetsförmedlingen byter namn till: ArbetsförNEDRingen

www.arbetsfornedringen.se