tisdag, oktober 03, 2006

Malmöfans - vi vet hur det känns


Ja nu har Malmö precis lika dåligt facit som vi hade efter sju omgångar, om än med en två mål bättre målskillnad - men det lär försvinna på torsdag när dom, nere i Malmö, möter Frölunda som förhoppningsvis är på bättringsvägen. Blir en säkert tvåa på oddset i alla fall.

Klart man förstår hur du känner sig, dom har det rejält jobbigt just nu. Tycker man synd om dom? Både ja och nej, serien är ju konstruerad så att minst två lags supportrar kommer ha sömnsvårigheter och mardrömar om kvalserien när man äntligen lyckas somna.

Banderollen ovan är riktad till Herr Lupaschuk som lämnade mora för Malmö inför den här säsongen. Ovanligt bra för att vara drakarna måste jag säga, snyggt målad och med ett, för en gångs skull, tydligt budskap.

Att det saknas stor bokstav på ett ställe och skiljetecken på ett annat orkar man nästan inte bry sig om, när dom för en gång skull gör något hyfsat så ska jag inte klanka ner på detaljerna.

*

Ska slänga i mig frukost nu å sen ut och ta en joggingrunda/promenad i skogen. Har inte råd med nytt gymkort den här månaden verkar det som, så det får bli konditionsslit ute i skogen och i gropen tills dess att det trillar in pengar på kontot.

*

Dåligt med anmälda till Almtuna - förhoppningsvis blir det en buss. Kanske får lov att revidera reseschemat och storsatsa på ett par matcher istället för att skicka iväg en buss med samma folk till nästan varje bortamatch.

*

mora mot slutspel? Ja det verkar inte bättre. Förhoppningsvis faller dom på målsnöret och hamnar nia. Drömmen vore ju att få dom i kvalet och med en seger där uppe i omgång åtta skicka ner både dom och skellefteå dit dom hör hemma - men det verkar få stanna vid en dröm, i alla fall den här säsongen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja tänk dig trippellyckan, Leksand upp, Mora och SAIK ner tillbaka i allsvenskan...

Anonym sa...

En buss lär väl åka!(?) Annars blire inte lika kul ;)

Anonym sa...

Jag får bara en stor vit ruta där bilden borde vara. Är filrättigheterna rätt satta?

/Mats G

Anonym sa...

Okej, den var direktlänkad och filen har flyttats eller tagits bort....

Anonym sa...

Bor i Skåne, MIF har inga fans så det finns ingen som gråter, alla är mest skadeglada. Hittar du någon som gillar hockey så håller de garanterat på Rögle. Ses i Uppsala på fredag!

Anonym sa...

Varför bara ha "storsatsningar"? Subventionera resor, SS har massor med pengar, borde ha iaf, med tanke på avgiften. Låt dom som verkligen reser få fördelar.

Bättre med hyfsat stöd på alla matcher än en eller ett par "storsatsningar". Inte vill vi bli ett nytt järnkaminerna?