lördag, oktober 21, 2006

Halsen strejkar

Får inte fram ett jävla ljud - å ont som fan gör det. Det är ju inge bra, men jag tror nog jag ska få ordning på den till matchen. Inte direkt första gången den vill ge upp.

"Nilsén, ta befälet över din kropp"

Löjtnant Rylanders ord ekar i huvudet och ja, jag ska ta befälet över halsen och få den att fungera till klockan fyra. Ska ner på office å fixa lite inför matchen - är dock inte så mycket som skall göras så det känns rätt lungt.

Efter det dyker LTC Älvdalen upp och då vet vi ju hur det slutar. Blir en sväng till bolaget och sen hem till 14B för uppladdning. Honungsvatten med en skvätt rom i ska nog få fart på halsen.

*

Comeback på Leksandsisen för en viss Niklas Persson. Senast han var här var han inte helt nöjd med min megafon och gjorde bort sig totalt när han avbröt matchen och lät ordningsvakterna konfiskera den.

På kvällen fick han ett långt tal inpratat på sin mobilsvar av en vansinnig sportchef. Detta resulterade i att den gode Persson fick krypa till korset och ringa upp Leksands IF och be om ursäkt dagen efter...

Att han inte glömt det som hänt syntes klart i onsdags då han verkligen försökte ge Tälje ett mål till under ordinarie speltid - nu blev det inte så och han ska inte lyckas idag heller.

*

Dvärgen fyllde 21 i går. Hurra hurra hurra hurra för Mr. Webredaktör. Håll hårt i damerna nu lillebror så ingen kommer och tar dom. Å ut med Mammas krönika - snarast!

*


Frågan är om man kanske ska slita fram megafonen, mest bara för att markera. Eller börjar vi matchen med en "pååååååå norra stå, kör vi utan megafon" - för att visa att vi inte glömt. I onsdags fick han höra "vi vet - att du hatar oss", det kan mycket väl bli aktuellt ikväll igen. Maken till skitdomare finnes ej. Skulle väl kunna vara BandyBörje från Tranås, men han har ju lagt av - Persson borde gå i hans fotspår.

*

Som sagt, frukost nu och sen ner på office. Här är mitt jättestora visitkort, som vanligt, i framtiden. Eller nått sånt.

*

Tre bussar boforsfans till matchen, tre bussar leksingar också. Bara våra utsocknes skulle krossa bikarna i det som leksandstars.com kallar läktarmatch. Lägg sedan till 800 stammisar på norra så kan det bara sluta på ett sätt.

*

Utgång ikväll, mycket bra folk dyker upp - så jävla nice. Det kan spåra ur på ett helt underbart sätt.

*

Tvåpinnsmålning ute i Rönnäs i morgon. Åberg målade igår å jisses va han är duktig. Den flaggan han jobbar på nu får ni se i Sundsvall, synd bara att karln är för ung för att följa med.

*

Jonte Hedström är helt kung. Han blev intervjuad på Canal Plus innan matchen Timrå - Malmö.

- Hur tror du det går?
- Vi vinner med 4-2!
- Hur många mål gör du då?
- Jag tror Huokko gör alla fyra!

Kan vara värt en öl i Sundsvall det där Hedström.

Vi ses i dimman!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Gå till en akupunktör och få halsen fixad på nolltid. Eller ikea-varianten... sätt en nål, nagel, penna eller annat skarpt precis vid yttre nagelbandskanten på tummen! Hur brutalt det än låter så är det bra om det blöder, fixar biffen garanterat!
Kör hårt mot Bofors-packet!
Ses där!

Anonym sa...

akupunktur! vilket jävla trams! varför inte gå till en homeopat direkt?

Emil Nilsén sa...

sprit pojkar, sprit. Tillsammans med LTC Älvdalen, Gösta från SS STHLM och Fotomuppen så kureras halsen på nolltid...

Anonym sa...

Gaaah, jag vill också vara där! Fortfarande skitförbannad över att Högskoleverkat lagt högskoleprovet samma dag som Leksand har hemmamatch...

Anonym sa...

Fan vilken underbar banderoll spelarna kom ut med... :-D

Pajen-domaren (eller pajas- dito) var precis som vanligt. Dock kanske inte fullt så jävlig idag. Men det verkar vara LIF:s öde att alltid få honom, så...

Anonym sa...

800 på norra? Tjenare. 2-300 som sjunger kanske?

Anonym sa...

> Anonymous. Var du där ?

Anonym sa...

Som den moring jag är: stort tack och stor respekt för Mr Ace-banderollen! Det visar att det finns en mänsklighet mitt i all rivalitet.

Anonym sa...

Brittens patenterade halsmedicin:

Koka vatten.
Ta en rejäl klunk citronsaft, och ett stort sked med honung. Lägg i ett mugg. släng in ett par decilitre whisky - billigt sorters bäst. Man vill inte slosa bort bra malt.
Fyll på med kokande vatten. Drick upp hett. Kanon främst mot förkylning, men en svidande hals må också bra av det.

Gald att höra att muppen från Onsala få höra att vi har inte glömt. Ha film från den match på datorn om inte du har det. Jag finns på MSN.