torsdag, augusti 31, 2006

Rätt less, hmm, fel - Jävligt less!

Om inte ett smärre mirakel inträffar under kvällen/förmiddagen så blir det inte någon båtresa till mora på fredag. Så jävla illa... Folk som verkar ha varit jävligt laddade fram tills nu verkar helt enkelt inte sugna på att återupprepa förra årets fest- varför?

Kanske var vi något sena ut med informationen men ska det behövas mer än en månad för att bestämma sig? Jag tycker inte det.

Fan, sånt här gör ju att man funderar på va fan man håller på med. Kul att försöka ordna saker när det ändå inte blir något. Fattas väl bara att det inte blir nå tifojobb gjort i helgen. Fast det ska nog mycket till, de som anmält sig är jävligt bra folk som vet hur det ska gå till när det ska gå undan.

Sen blir det grillning lördag kväll, även det ska bli riktigt bra.

*

Upp jävligt tidigt i morgon - ska till rättvik och besikta opeln. Är ju rätt praktiskt att ha en bil att ta sig runt med, även om det framöver blir promenader när destinationen ligger inom tätorten. Ekonomisk och fysioligskt riktigt har jag hört.

*

Tränade idag, kände av ryggen lite men det var aldrig någon fara. Ligger två dagar efter schemat nu - direkt första veckan. Ska försöka hinna med två pass under morgondagen. Besikta bil, träna, käka lunch, träna, jobba tifo - det låter som en plan.

Ska slänga i mig mat nu också.

*

Fy fan va less jag är på folk som inte kan anmälla sig i tid. Det fattas över 40 man för att resan ska gå runt ekonomiskt - var ska vi trolla fram dom på en förmiddag? Det får bli bilar helt enkelt, eller privatbåtar vilket inte är helt fel det heller. Men just nu har jag fan lust att skita i matchen och dra på copperheads avslutningsfest.

*

Sen knäpper man på teven, å får se flottbacon 80...

FAN

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl inte så konstigt att det är svårt att få ihop folk - att bli förnedrade på fiendens hemmaplan är inte så jävla kul.
På den tiden vi hade Dalarnas bästa lag var det inte så värst många moringar som ville ta sig hit för att se träningsmatcher heller.

Anonym sa...

förnedrad på fiendens plan...
Tar du ut förlusten i förskott eller är du medgångssupporter?

Anonym sa...

Varför diskutera över huvudtaget med nån som inte är annat än fegt anonym?

Om man inte själv är just precis likadan... förstås!

Anonym sa...

Kan ni inte hyra in en buss och ta den tillsammans från Leksand då?. Borde gå att fylla en buss. eller?