lördag, augusti 12, 2006

Tröja om från tröjan?

Eftersom det pågår snack och spekulationer på lite olika forum huruvida tröjorna som använts i Danmark och Sandviken kommer användas under säsongen ska jag räta ut frågetecknet.

De tröjorna, som är jävligt snygga, som använts hittills under träningsmatcherna kommer inte användas under säsongen. Dom är till enbart för, just det, träningsmatchandet och de kommer eventuellt säljas på något sätt när träningsmatchandet är klart.

Varför Lif valt att göra på detta sättet har jag inte fått svar på.

Jag tycker gott dessa tröjor skulle kunna utgöra basen för ett nytt matchställ. Reklamen är ett nödvändigt ont som dock kan göras uthärdligt genom att låta den gå i samma färgsättning som den övriga tröjan.

Drömscenariot vore att man ett par matcher per säsong kör i en så kallad tredjetröja, kanske till och med dessa träningsmatchtröjor om man väljer att inte sälja dom direkt efter träningsmatchandet, som man sedan säljer till högstbjudande.

Eller varför inte skänka dom till LTC och låta oss sköta auktionen och på så sätt dryga ut tifokassan. Detta skulle säkert få delar av Ultras-Sverige att skrika rakt ut men vi gör som vanligt och skiter i vad andra tycker.

We do what we like and we like what we do!

Inga kommentarer: