fredag, augusti 11, 2006

Bra parkering

Följande syn mötte Leksandsborna den här morgonen. Bilen ifråga, hemmahörande i Upplands Väsby, har kommit norrifrån och det lär ha gått jävligt fort, långa bromsspår... Färden slutade vid polishusets trappa. Har ingen aning om vad som hänt, lär väl stå i tidningen i morgon.

*

Gårdagens match var en typisk träningsmatch, både på isen och på läktaren. Ultras Brynäs var där men hördes ingenting - vilket kanske är helt rätt enligt Ultrashandboken, jag har ingen aning.

*

Blev utgång igår, först bosporen sedan baren. Träffade trevligt folk och kvällen avslutades på småtimmarn med poolparty hos min granne, det var riktigt nice!

*

För Leksand funkade inte alls, förstår inte riktigt varför men har mina funderingar. Tror det var för att det var just en träningsmatch och folk inte var riktigt tända - det beror naturligtvis också på den totala avsaknaden av ståplats där folk som ville sjunga kunde samlas, nu blev vi utspridda i hallen, nåväl - vi lät mer än Brynäsarna - helt planenligt.

*

Mikkola kan bli kul att se i vinter, om han håller.

*

Puurula flaxade omkring, inte en enda likhet med superlugnet Backlund, men så länge han tar puckarna som han gjorde igår får han gärna stå på händer i målet, mig kvittar det. Lite Hasekvarning på stilen.

*

Angell är inte bara en feg liten gris, igår visade han att han också är jävligt korkad...

*

Nu ska jag ut till byn å bada.

Emil out.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var kul att se både bönder med kepsen på sne och muppar som kallar sig ultras i sandviken igår som leker "casual" eller vad det nu var? Det var både skrattretande, irriterande och jävligt pinsamt på samma gång. Nej, den där matchen var inte värd 150:- varken det som hände på isen eller "försökte" hända på läktare. En catfight hade kanske gjort saken prisvärt och livet längre med årets skratt..

Anonym sa...

FRÅGA EMIL: är det värt som medgångs supporter att styra 20 mil till LEKSAND nu på fredag för att följa stjärngossarna mot timerå???????????
SKRIV IN DITT SVAR Du har drygt en vecka på dig......../

V-ås Chribbe

Emil Nilsén sa...

Anonymous:

Ja

Anonym sa...

Funderar också starkt på att fixa chafför och åka ner (32enkel) från Jämtland och kika. Blir det nån ölning nånstans efter matchen?

Emil Nilsén sa...

yepp, resturangen i arenan ska det vara fest i tydligen

Anonym sa...

Var min far en go vän till min mor?