lördag, augusti 19, 2006

Kort rapport

Träningsmatch, matchen få ni läsa om, men ett bra drag för att vara just en träningsmatch. Folk visade känslor, både på isen och på läktaren, vilket får ses som tämligen ovanligt för en träningsmatch.

Förvånansvärt bra drag stundtals på norra - kan bli kul i vinter det här. Märks verkligen att folk laddat om på ett helt annat sätt än de föregående gångerna vi har åkt ur.

Blev lite hett när timrås hårding pucklade på det största vi har, Magnus Hedlund, och fick matchstraff. Klart folk ruttnar ur när dom blir provocerade även om det kanske blev lite väl hett idag - det var trots allt bara en träningsmatch.

Vaktmästarna var inte alls glada över den flaska som kastades ner, och det får betracktas som jävligt onödigt även. Fast jag om någon vet precis hur lätt det är att det kokar över när man står där.

Fel folk fick skit för flaskan, den kom inte från någon ur kärnan och den skyldige ska tydligen ha pekats ut av vaktmästarna och kommer förmodligen få ett nyp i örat nästa gång han dyker upp i arenan. Allvarligare än så var det inte.

*

Om spelare/ledare var less på domaren efter första perioden (vilket dom var då det kom önskemål om att låta honom höra lite under resten av matchen) så blev det knappast bättre under de två sista. Fy fan va dålig han var - å vi lär få dras med honom, å ännu sämre (Hellström någon?), under vistelsen i den här serien.

Lif borde redan nu, tillsammans med de andra allsvenska klubbarna, försöka få till stånd att kvalserien uteslutande skall dömas av elitseriedomare.

*

Sista matchen med gänget (Copperheads alltså) i morgon. Djurgården borta, kärrtorps ip 18:00, ni stockholmare som inte har något annat för er kan ju ta å kika dit. Sitter hos en lagkompis i Falun nu å ska strax stänga ögonen, lite matlagning kvar bara. Pastasallad med kyckling är det som bjuds til pregame meal i morgon - fint sa'han...

*

Kändes som att vi satte nivån idag, det här var jävligt bra drag för att vara träningsmatch. Nästa gång vi ses i arenan ska det vara jävligt bra drag för att vara svensk hockey!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena . Vill bara tacka dig Då du tog tag i klacken i sista perioden då jag fick lite dåliga vibbar efter 20 mil i bil + 20 väntande.
Ett rätt argresivt leksand fick man se. Men det kommer att sraffa sig med de nya hårda reglerna. DET LEKSAND HAR ÄR LANDETS BÄSTA KLACK som sjunger i mot gång 0-4 i en TRÄNINGS match. DET ÄR STORT.
Vi ses igen mot västerås.......

Anonym sa...

Mikkola kommer bli leksands nya kelgris!

Vilken inställning !!

Anonym sa...

Tja! Den 21 0ktober kommer vi på fin besök=) Vi har för första gången planer på en pub-buss. HJur många pubar eller resturanger finnes. Vilket ställe kan vi boka upp tror du? Hittde bara bara bygatan.se på nätet. Tacksam för tips

Mvh Kjelle

immelmann sa...

hedlund, mikkola? bara ex-moringar som lyckas i leksand? ;)

Anonym sa...

Immelman: Nja du missar helt! Du talar om en Borlänge-kille och en riktigt Finne! Kombinationen av dessa två ting är ett oövervinneligt segerrecept - se bara på mig! :)