onsdag, mars 26, 2008

Två produktiva dagar

Tifomässigt troligen dom två mest produktiva dagarna i gruppens historia - vi var så illa tvugna då det med start i morgon klockan sju blir en busstripp på dryga dygnet.

Ängelholm - här kommer vi!

*

Tur för mora ik att Simons är bättre på att fixa spelare än han är på biljetthantering. Nu ska tydligen biljetterna till mora borta betalas i förväg. Det är väl jävligt konstigt att det som funkar med dryga tjugotalet klubbar skiter sig just när det handlar om mora.

Det kan inte vara så att han jävlas med oss och försöker göra det så svårt som möjligt? Näe, inte Janne inte. Det är fullt normalt att blanda hemma och bortaklack, det är fullt normalt att säga en sak till tidningen och en sak när Superstars ringer, det är fullt normalt att ha en helt egen biljetthantering trots att det funkat bra för de andra klubbarna hur länge som helst.

FY FAN

*

Blir en bra trip i morgon, var länge sedan jag åkte så här långt. Dessutom blir det första gången jag är i Ängelholms ishall, vilket är riktigt roligt. Det är ganska långt mellan ishalls-oskulderna man tar nu för tiden. Borås och Ängelholm i år, två på samma säsong - nice.

*

Snart dags att packa ihop här och dra hemåt - kan nog bli en tur på baren för att fira två dagars finfint jobb.

*

Det ska ju vara ett jävla drag när Rögle spelar hemma - även det är ju en krydda. Tråkigt dock att trumma verkar vara förbjudet, undra hur det är med flaggor - vi tar iaf med oss ett gäng.

*

Älvgalningarn ordnade egen resa när det gick rykten om att Superstars ställt in, dom verkar också bli kvar. Det blir dock inte vi - blir att gå direkt från bussen till arenan på fredag och fixa det sista. Skönt att det är sent nedsläpp på lördag så vi kan sova ut.

*

Oavsett lag - oavsett dag, finns vissa som lever upp till det. All heder till oss ;)

*

Sova ut btw? - njaä känner jag den här gruppen rätt så har vi nog saker som måste fixas även på lördag morgon.

Värt det?

Som fan!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till ett snöigt(!) och kallt Skåne. Synd att ni inte har några timmar över till en helsingörstripp innan, bara.

Ang. trycket i ängelholms ishall, det kan bli rätt så bra. Deras styrka är att dom kan hålla igång som fan med samma låt under en längra tid. Och att dom kan få med sittplats på lite mer än bara klapp klapp.

Men, det kan vara totalt dött också.
Och tänk på, Rögle är inte vana med motstånd på läktaren. Dom gånger dom får det och det går trögt för dom på isen, då lägger dom ner all energi på att försöka provocera fram bråk. Räkna med en eller ett par "aia"-are nedanför våran (skit)läktare imorgon.

Säga vad man vill om Rögle och deras fans, men jag gillar fan deras låt. Deras "åå ååå ååå Leksand Stars"
http://www.youtube.com/watch?v=tlsugvsouAE

Anonym sa...

Blir ordentligt liv i luckan imorgon. AIA får ofta igång sittplats på ett bra sätt i alla fall så länge RBK är kvar i matchen
Imorgon är det vi som visar hur man sjunger på en läktare. Man kan ju säga att de två klackarnas kulturer är helt olika. AIA förlitar sig helt på röster och några halsdukar. De tycker flaggor, matchtröjor och TIFO passar bättre på "julgranar". Sanninge är att de inte har lika snygga tröjor som oss och därför väljer att vara utan :) Väl mött imorgon och på lördag!

Anonym sa...

Mot Mif stod exempelvis hela sittplats och sjöng med i "bobo suger percys ***" Lite kul är det tyvker jag:P

Anonym sa...

Jävligt svårt att förstå vad dom säger bara...

Anonym sa...

Du och LTC är bra skit!

Fan va jag brinner för det här - på distans :(

Anonym sa...

Ta ditt ansvar och flytta till SSS (eller använd din kunskap på avstånd och fixa tvåpinnsmotiv på löpande band)

Anonym sa...

Emil.
Vilka plattor ska man börja med om man ska lyssna in sej på Dropkick Murphys?
Har hört någon platta för några år sen.

Anonym sa...

Troy:
Själv rekomenderar jag "Warriors Code", deras överlägset bästa platta. Den och "Blackout" är nog bra skivor för en Dropkick-oskuld ;)

Anonym sa...

Tycker den nya "meanest of all time" är GRYMT bra!

Anonym sa...

Varför står det att Grosek var skadad igår ? Han var väl bänkad ??

Anonym sa...

Han var _sjuk_

Anonym sa...

Han var bänkad !

Det är jag 100 på. ingen kan ju va nöjd med hans insats senast

Anonym sa...

Bänkad?Han var ju inte ens med ner till Ängelholm!

Anonym sa...

Bänkad? Han var sjuk! Han har visserligen inte varit den sniper alla hade hoppats på, men om ni som klankar ner på honom sett ett par matcher så vet ni att han sliter i det tysta... Det verkar som det alltid ska finnas en hack-kyckling i LIF. Inte länge sedan som många bad Petro flyga och fara åt h-vete

Anonym sa...

Leksands Hemsida --> "Michal Grosek kommer inte att spela dagens match mot Rögle nere i Ängelholm. Han har insjuknat i feber och tvingas därmed stå över den spännande matchen nere i Skåne. I hans frånvaro så kliver Markus Persson in i laguppställningen istället."

Klarspråk...

Anonym sa...

Ja, vad säger man...
En match som lätt går in på topp 10 över LIFs viktigaste någonsin.
En lördag... Mot Mora...
Borde finnas alla chanser att inramningen går in på topp 10 den också, topp 1 kanske.
Nu jävlar kör vi! De röda ska göra i byxan i samma ögonblick de sätter första skridskon på isen inför uppvärmning. Emil, du går väl i trans, fucking mental ala Rögle (var det väl)Vore underbart i så fall. Då SKA 7500 blåvita haka på. KRIGARE!!!