torsdag, mars 13, 2008

Kvalfeber?

Folk i kö redan halv sju i morse.

Telefonerna på Superstars are ringing of the hook.

Simons är bajsnödig och vill inte ha dit oss.

Första bussen till Malmö på väg att fyllas.

Överskott av anonyma moringar i kommentatorsspåret.

14B fullt av snarkande, biradoftande LTC-pojkar.

Nu jävlar kör vi!

27 kommentarer:

Anonym sa...

Det visar bara att det är något speciellt med detta kval! I skellefteå har de väntat i 27 år på sluspel av det här rivet efter biljetter kan man ju tror att vi väntat i det dubbla!

Anonym sa...

Simons vill inte ha dit oss?
Han vill väl lika lite som vi vill ha hit dom. Antalet biljetter som släpps till resp. supportrar är ju lika runt 150st, förstår inte vad du hakar upp dig på?

Anonym sa...

"anonym"...Skillnaden är följande. Släpper vi 150 biljetter till moringarna och hela deras klack kommer, då har vi fortfarande ca 100 olösta biljetter kvar till deras läktare...släpper mora 120 biljetter till oss, så är det ca 4000 Leksingar som blir utan...

Emil Nilsén sa...

anonym:

det där är att tänka lite för smått. Superstars har kämpat i flera år för bortasupportarnas rättigheter när dom kommer till Leksand, av den enkla anledningen att vi vill ha rättigheter när vi är på bortaplan.

Att bara se kortsiktigt, som Janne S nu gör, är i förlängningen lika med döden för läktarkulturen runt den svenska hockeyn.

Anonym sa...

Om nu vi har kämpat för bortasupporters rättigheter i arenan, varför får då dom bara 120 platser. Då blir det lika tillbaka. Sen att vi flera gånger fler supportrar spelar ingen roll nog fyller dom ståplats ändå. Att sedan säga att dom ser kortsiktigt när vi la ribban i detta fall är väl inte rätt

Anonym sa...

Boka biljetter på hemma stå i mora så får väl nötterna lösa det då.När vi är många så blir det en blåvit klack på hela stå i mora.
Snacka om idioter i mora.
Boka och hjälp kompisar.
Hade de delat halva ståplats så hade problemet varit löst.
Jag tänker boka på hemmastå.
Leksing imora.

Anonym sa...

jag tycker att Leksands IF ska vara större än så, ge mora och brynäs alla (300?) biljetter till bortastå. dom kommer ändå inte höras om dom nu skulle dra ihop 300 man!

Anonym sa...

Ni är roliga ni. Ni tror fortfarande att vi i Mora inte har nån klack va? Snacka om att leva kvar i det förflutna. Men jag hade inte förväntat mig så mycket iq av er heller. Men boka er på hemmastå om ni nu tror att ni kan det. Ni kan ju alltid skicka in Emil i första ledet. Han är ju van att slåss. /Wattis

Anonym sa...

Tittar man på LIF så släpper inte de fler än 150 biljetter till Malmö t ex så LIF ska nog sopa framför sin egen dörr innan det klagas...

Anonym sa...

Faktum är ju att bara man slänger på sig ett fult plagg så kommer man in på hemmastå i det där ni kallar arena.

Anonym sa...

Vad defineras som en aréna har du tänkt? Ett skolager kan man ju alltid definera som en aréna! Det är ju lite diffust det där begreppet...

Anonym sa...

Mora har mindervärdskomplex.. Jises vilka tomtar!

Emil Nilsén sa...

mora får lika många platser som dom ger oss. Dom har, precis som alla andra supporterföreninger, möjlighet att höra av sig och boka upp dels bortastå och dels angränsande sittplats på södra läktaren.

Det är inte, jag repterar INTE, Leksands IF som sätter ribban här. Det är Jan Simons som istället för att bygga upp sin egen läktarkultur till en hyfsad nivå försöker sabba förutsättningarna för våran och på så sätt dra ner oss till drakarnas nivå.

Wattis:

Klart ni har en klack, men den är jävligt liten och inte särskilt bra.

För övrigt är IQ ett kvotmått och kan därför ej definieras av mängmått som "mycket" eller "lite" utan bara av ord som "hög", "låg" eller "medelmåttig" - jag tror din hamnar någonstans mellan de två sistnämnda.

Anonym sa...

Ja, jävlar. Nu har pajkastningen hamnar på en helt ny nivå, med Dalastark och moringarna i delad ledning.
Men det är väl bara som det ska vara inför ett sånt här derby.
Jisses.

Anonym sa...

Dalastark: Touché

Anonym sa...

Wattis kul kille.Hmmm vilka var det som var i tidningrn och grina.Vi har ingen klack och vi är avundsjuka på superstars.Glömt det redan.Wattis.
Leksing i mora.

Anonym sa...

Dalastark kommer alltid att vara den han alltid har varit! Totalt okontrollerad & oberäknelig... Han är väl inte direkt någon mytoman men uppe i det blå är han ju garanterat! Han borde ta tag i sina byxor & köpa ett par märkesjeans ist för att slicka golvet på dressman! För att inte tala om när han försökte göra sig oumbärlig på lager 157, slutade med att han fick vara där som vanlig kund, knappt det! Men Emil det är ändå en hederlig kille, skön inställning till livet bla. Hoppas han klarar kvalserien utan att behöva hänga på bosporen & betala dyrt för en plankstek!

Anonym sa...

Stå på dig Emil. Strunta i alla banala påhoppp. Strunta i provokationer. Ge bara järnet för Leksand.

Anonym sa...

Duktigt Hasse. Det är strongt av dig att i annonymitetensskydd gå till personangrepp.

Sitta och fnissa framför datorn och tro att du är fränast i världen.

Skall man angripa en namngiven person kan man i allafall presentera sig vem man är?

Anonym sa...

Stå på dig kapten!

-We do what we like and we like what we do, vi ses till helgen!

Anonym sa...

Till Alla moringar.

Det talar ju sitt tydliga språk. Har Ni som spelar i Es runt 3000 mot Sveriges bästa lag Hv 71 ! medans Leksand har 6500 mot Nyköping i AS så skall inte moringarna ens snacka om att de har bra publik!

Anonym sa...

Å här har du en slev till.

Å vilka ska ner sa ni...

För NU ska ska vi hem!

Anonym sa...

fan, dalagrisen vore det inte bättre att i din ålder skaffa ett jobb å bli vuxen,istället för att omges med en massa tonåringar och stå å skrika i diverse sporhallar runt om i sverige,hoppas arbets förmedlingen reagerar,det vore bra för en knubbis som du

Anonym sa...

Förstår inte problemet med för lite platser åt bortaklacken. Matcherna går ju på bio i Höör!

Anonym sa...

Jag tycker att Emil har en väldigt rolig och vass penna. Formuleringen om IQ var smått briljant. Jag är mest bekymrad över att du inte är lika flitig i din blogg längre. Det är väl inte Myers-Briggs som fick dig på andra tankar?

Anonym sa...

Har hört rykten om att folk från drakarna kan boka samtliga ståplats redan nu så det där med att ni ska fylla ståplats kan ni drömma om.

Anonym sa...

Ja ska drakarna fylla en läktare så blir det väl handkappläktarn då.
Ta med mormor och morfar med då så kanske det går.