fredag, mars 07, 2008

Oklart in i det sista

Hade verkligen hoppats att elvan och tolvan hade spikats idag, även om det hade fått lov att innebära moraseger. Detta då vi i och med kvällens resultat nu förlorar minst två dagars planeringstid inför kvalresorna.

Det är dyrbar tid då Leksingar ibland är lite väl slöa med att skriva upp sig på resorna.

Nåväl, Brynäs är i alla fall klara och dit ska vi - med besked.

*

http://www.blocket.se/vi/15447226.htm?ca=6_s

Inte en dag för tidigt - hoppas verkligen någon med lite känsla tar över. Fast dom begär på tok för mycket...

*

Ledig i morgon, hade tänkt sitta uppe och spela poker nu på kvällen. Blev några bord men nu är jag alldeles för trött för att spela bra och då är det lika bra att lägga ner för kvällen. Plussade i alla fall lite och datorn börjar närma sig ;)

*

Boork tillbaka i Brynäs - ja normalt skulle jag bara skratta åt ryktet men när det gäller firma Brynäs/Sundlöv & CO så vette fan om det ändå inte kan vara så.

Hälften av spelarna gillar det enligt uppgift - och den andra hälften hatar det. Känns skönt med ett lag i harmoni - det enda som fattas nu är att Tina Sjödin återupptar brevskrivandet.

*

Karlstad på lördag som sagt - lär bli nice. Funderar på att gå på Färjestad - Brynäs på dagen innan utgången. Eventuellt blir det ett hemstick till Dalarna på söndagen innan det är dags för huvudstadsvisit på måndag, ett jävla flängande blir det hur som helst.

Fast just nu lutar det åt att det blir en soft söndag i Värmland och en tågtripp K-stad - Sthlm under måndagen. Förhoppningsvis blir det hur som helst en stor, kall och mörk med Axel och Betto efter castingen på måndag.

10 kommentarer:

Anonym sa...

mora åker ur ;)

Anonym sa...

Lite kul att läsa din blogg trots att jag är ur-moring. Du skriver rätt underhållande samt att du inte verkar tillhöra grott-befolkningen i Leksand, vars enda uppgift de blivit ålagda är att hata Mora. Keep it up!

Anonym sa...

Torkel: jo, det är mycket som tyder på det.
Men att få Mora i kvalserien är dubbelt negativt för vår del. Dels kommer både Leksand och Mora lägga alldeles för mycket krut på derbyna (och säkert kunna plocka poäng av varandra), dels kommer Mora inte ge oss någon hjälp i övrigt eftersom jag inte tror de kommer att plocka så många fler poäng av våra konkurrenter.
Nej, låt oss slippa Mora i kvalserien - trots att det betyder att vi får stå ut med dem i eliten ett år till.

Anonym sa...

Vilken Casting är det du ska iväg på?

är det IDOL måntro =P


//Kalle

Emil Nilsén sa...

www.svt.se/glasklart ska jag på...

Anonym sa...

Lycka till då Emil, håller tummarna!

Anonym sa...

Fan, vilken KS det här blir... EA kommer att lyfta... :)

Anonym sa...

Vilket getingbo i kvalet...Mora, Leksand och Brynäs. Nu hoppas man på VIK också så man får nära till en borta match.
Leksands Bosse i Kolbäck

Anonym sa...

sjukt det blev MORA som åker ur .....Inte vill vi se dårana vik i kvalet...Eller jo det vill vi för då ska #19 sjungas ut i omklädningsrummet...../LIF

Anonym sa...

ur moring sa bull ;)=