lördag, mars 29, 2008

Laddningen är total

Fredda knådar, Flamman har däckat, Patric gasar, Pertan yrar, Ida har gått hem, var Mark är vet vi inte riktigt, drakarnas ordförande är hemma med ungen, Håret är nyvaken, Däjvid anglar
troligen fortfarande, Jessica och Gidlund är förmodligen nakna, Olle sjunger om Eva-Lena - men alla har vi samma sak i tankarna.
*
Tifojobb hela dagen igår, lite fixa kvar nu också. Blev visst ett par bira och lite hönsgårds-skådning igår också. HH står inte för nått tyskt, ej heller för Herman Hultgren eller Helly-Hansen.
*
Pissoaren på Baren har aldrig mått så dåligt som när den blev utrustad med moratoppluva igår.
*
Lokal företagare glider fram till LTC-bordet igår:
"Vad vill ni ha att dricka - beställ vad som helst"
Det gjorde liksom inte ont det heller.
*
Nått som däremot tydligen gjorde ont var två gånger Jansson på en 90-madrass, men det såg jävligt mysigt ut. Själv blev jag livrädd i morse då jag trodde Pertan klämts ihjäl under Fredda - som tur var hade han bara glidit ut i köket och lagt sig på de-luxe-bädden där ute.
*
Frukost - tifojobb - förfest - morakross - fest, sounds lika a plan...

17 kommentarer:

Anonym sa...

Om en och halv timme rulle en bil från Uppsala norrute.

Vi syns på Norra. Tänker inte åker hem med någon röst kvar.

Anonym sa...

Nu rullar en bil från falun med tre överladdade leksingar

Anonym sa...

nu kör vi över de jävlarna!

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅ - vi vill också vara där...

Anonym sa...

SÅ JÄVLA GRYMT.......TACK FÖR ATT NI FINNS ni ger svar till alla. LEKSAND SKA VARA MED PÅ ELIT NIVÅ. om inte annat pga av SUPER STARS. SKÖNT DRAG. Jag nöjt hade lite svårare att njuta av matchen. TACK Leksand, tack SUPER STARS, TACK TIFO GRUPPEN ni är dom bästa...Välkomna till västerås. Ny match nya 3 poäng............N i Ä r D o m B ä s t a.........

Anonym sa...

Ed Belfour... Ed Belfour... Ed Belfour...

/Masjävul

Anonym sa...

Godmorgon Emil!

Idag kan du vara grymt stolt, vilket drag.....Det är en idrottsupplevelse jag sent skall glömma. Vilken sittplats vi har en sån här kväll! På tisdag kör vi igen!
/Leksing i Mora

Anonym sa...

finns det någon som har matchen på divx eller nåt??

Anonym sa...

Vi har spelat bort mora.hahahaha
Leksing i mora

Sara sa...

gött gött gött gött.. =) finner inte ord.. men du.. hålla på å para ihop mig med totalt okända karlar vad är d för stil?? hahaha // stiko JR

Anonym sa...

Det sägs att de Leksingar med hemmastå biljett inte kommer släppas in i mora.. vet du något om detta Emil?

Anonym sa...

Underbara tifon, gillade Metallicaflaggan särskilt mycket. Gillar Metallica också... Men det var så sant, för inget annat betyder något. Leksand är hela livet!

Grym match, tack för ännu en ofärglömlig upplevelse.

Anonym sa...

Våmhus Leksing:

Va! isåfall kommer inte jag komma in.

Anonym sa...

"Våmhusleksing"...det vore bara bra, gör en polisanmälan direkt....kallas diskriminering och dom har inga som helst stöd i lagar och regler för sånt beteende så det åker dom dit på ordentligt...Ta en annan tröja uatnpå, gå in på hemmastå och ställ dig hos Superstars endå för fan...:-)

Anonym sa...

hammer>
Att inte släppa in publik med bortatröjor på hemmastå är ganska självklart, och lär knappast falla under några diskrimineringslagar (såvida man inte betraktar leksingar eller moringar som etniska grupper ;-)
Det är snarare sunt förnuft, oavsett vilka lag det är som möts.

Anonym sa...

Om jag inte mins fel så diskrimineringslagarna skrivna för att skydda utsatta grupper, och dit hör näppeligen leksingar! Ta det nu varligt. 1-1 i matcher mot M är acceptabelt så deppa inte ihjop vid förlust. Tror det är lättare att knäppa B borta än vinna i FM. Och för tusan, underskatta inte Rögle om Kenny spelar. Gissar att det krävs vinst i sista matchen mot MMÖ.

Anonym sa...

STORMA!