söndag, mars 16, 2008

Sluta ljuga Janne

Läs den här och hitta lögnerna:
http://www.hockeyexpressen.se/Nyheter/1.1087347/mora-vagrar-ge-plats-at-leksand

Annars kan jag lista dom här:
Moras klubbdirektör Jan Simons:- De gnäller bara och jag skiter i det. Vi har lika många platser för gästande supportrar, oavsett vilket lag vi möter. Va' fan spelar det för roll att det är Leksand?
Vi har varit där flera gånger med över 150 man, både i Elitserien och under försäsongscupen. Färjestad har varit där med över 1000 man - vilket fick mora att flytta över hemmaklacken till gamla bortastå där dom fortfarande är kvar.
Ren lögn från Janne alltså.
- Vi har säkerhetsaspekter att ta hänsyn till också. Det kan ingen annan lägga sig i.
Simons syn på säkerhet är alltså 150 Leksingar längst ner mot sargen och dubbelt så många moringar bakom dessa. Egentligen behöver jag väl inte påpeka hur urbota jävla dumt detta upplägg är - särskilt när det finns ett beprövat sätt att placera oss. Ett sätt som fungerat under samtliga Daladerbyn i den nya hallen där uppe.
Så vad är det då Janne vill åstadkomma?
Jo det är självklart att så få sjungande Leksingar som möjligt dyker upp på matchen, och att vi som är där får så dåliga förutsättningar för stämningsskapande som han kan komma undan med att ge oss.
Men varför inte säga det rakt ut då Janne?
Jag hade faktiskt en hel del respekt för dig förut, när du rakryggat stod emot storklubbarna i elitserien och hävdade den lilla landsortsklubbens rätt att agera utan att bli överkörd av pamparna i Färjestad och Frölunda.
Men det gick jävligt fort att glömma bort varifrån du kom. Under tiden i allsvenskan så argumenterade du vitt och brett för hur viktigt det var med fjorton lag i elitserien - förutom ett och annat populistiskt enkätsvar i kvällspressen så har det varit oroväckande tyst från din sida vad det gäller utökningen.
Nästa gång tidningen ringer upp och frågar dig varför du inte ville ta upp biljettfrågan i tid när Superstars ordförande ringde dig för att höra efter vilka förutsättningar vi skulle ha på läktaren i ett eventuellt kvalseriederby så kan du väl svara ärligt:
Du vill ha dit så få Leksingar som möjligt - helst ingen.
Om du gör det så ska jag omvärdera min syn på dig. Just nu är du bara att betrackta som en lögnare och en fegis.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du...Vad säger man om Simons egentligen? Stor i orden men så jävla liten på jorden! Jag är jävligt sur, men detta gör mig bara mer taggad i kvalet. Jag kommer åka på Västerås, Mora och Brynäs borta. Och självklart se alla hemma, jag hoppas på ett jäkla stöd på matcherna med fart på Norra Stå! Räkna i alla fall med mig!!
//Bellemare

Anonym sa...

Hur många biljetter tror du att vi fått, många medlemmar borde väll ha hängt på ticnet och bokat platser.

Kanske blir flera hundra blåvita ändå däruppe.

Anonym sa...

Håller helt med dig Emil. Simons verkar helt ha tappat fattningen. Även jag har haft respekt för Simons tidigare. Det går emot att erkänna, men han har ju faktiskt gjort ett bra jobb som lyckats hålla kvar Mora i ES i flera år. Men tre år räcker, för nu ska Leksands IF upp och Mora dom ska ner!

Anonym sa...

Respekt för Simons? Snälla, jävla tomte. Ut med packet! mora åker ur i år...

Anonym sa...

Tror Simons kommer att få se mer leksingar än han har tänkt sig i den där sunkiga hallen, ha ha ha ha
Bara MIK-LIF som är slutsåld enligt ticnet. Till alla andra moras matcher finns fortfarande många biljetter. Tycker det tyder på att vi leksingar har bokat gärnet och snott åt oss våra platser som vi ska ha! Detta handlar ju om sittplats men va fan vi får skrika och heja allt vi kan därifrån och skrämma tillbaks simons och mora ner till allsvenskan där de hör hemma!!!!!!!

/Leksing i själen

Anonym sa...

Simons verkar ha lika mycket trä i skallen som på fötterna, fast utan kurbits, bara kvist!

Anonym sa...

"Kava"...kurbitsen sitter på insidan.....istället för hjärna....
//Hammer

Anonym sa...

Sluta gnäll nu Emil. Tyckte det var nån som gnällde över att Drakarna gick till tidningen. Vem är det nu som det är så jävla synd om? bu fucking hu tror jag det var du skrev den gången. Tycker även att du ska se lite gladare ut. Du ser ut som du sålt smöret och tappat pengarna.

Anonym sa...

Vi får härda ut tills den 10:e April, sen behöver vi aldrig höra namnet Jan Simons nämnas i samma sammanhang som Leksand igen!

Nu ska packet bort!

Lif mot Elitserien!

Emil Nilsén sa...

Du jämför äpplen och lyftkranar min goda moring.

Drakarna går ut och klagar på något som dom kan, bör och har som uppgift att styra upp.

Vi är förbannade för att Garnhuvvet agerar inkosekvent och sen ljuger om det.

Anonym sa...

Du vet verkligen vad du pratar om Emil. Men det är bra att du ser på dig själv som om du vore bättre än alla andra. Mora får 150 biljetter, Leksand får 150 biljetter. Vad är det du inte förstår?

Emil Nilsén sa...

Det jag inte förstår är tre saker:

1. Varför mik inte utnyttjar möjligheterna som finns för att så många av dom egna supportarna som möjligt ska få se borta matchen mot Leksand.

2. Varför ljuga när sanningen är uppenbar? "Vi ger alla gästande lag lika många biljetter, 150 stycken" - från början skulle vi få 120, vi har förut fått över 300, färjestad var där med över 1000.

3. Varför säga en sak när vi ringer ("det där löser vi på måndag"), en annan i styrelserummet ("vi ska inte ha nått jävla blåvitt hav här uppe") och en tredje till media ("Det är Leksands IF som satt nivån). Istället för att stå för sina åsikter.

Anonym sa...

Om alla leksingar som fått tag på en sittplatsbiljett står, hoppar och skriker istället för att utöva normal sittplatts etikett så kommer moringarna tills slut tröttna på hockeyfanatikerna å gå hem..

Vi får hela sittplats för oss själva och Simons kommer att önska att han placerat alla leksingar på samma plats :D