måndag, juli 23, 2007

Sorry Jessica

Luftade just såret på tån. Ser inte så bra ner dit men det såg inte så farligt ut. Det är alltså ett skärsår som sträcker sig från främre delen av vänster stortå ner utmed hela tåns trampdyna och in i vecket mellan tån och resten av foten.

Blir ingen träning i morgon kväll i alla fall - men det blir nog en tripp dit i alla fall. Fuck, är ju Djürgården hemma på söndag. Vill verkligen inte missa årets match.

*

Tvåpinns framtagningen går framåt. Det kan mycket väl finnas 100 klara motiv på fredag, eller så finns det bara 60. Inspirationen går i rejäla vågor. Blev i alla fall nio nya motiv idag - varav några kommer bli riktigt jävla snygga.

Som vanligt när vi ska göra nått så är det folk som antingen aldrig dyker upp eller, ännu värre, folk som säger att dom ska komma men sen kommer på nått annat som var viktigare. Det är lite tråkigt och sätter självklart lite käpper i hjulen för oss.

*

Jag är verkligen trött på Shanti Rooneys jävla reklamröst. Han låter tillgjord och så jävla falsk - orka.

*

Att se en mäniska bli lika glad som efter ett mål när denne får slänga en t-shirt är kanske inte det friskaste jag upplevt under dagen.

*

Berguv heter Bubo Bubo på latin, det visste jag - men vet du vad den heter på engelska?

*

Nu börjar foten göra ont. Bojken hade med sig någon salva idag - men jag smörjer inte in ett öppet sår med nån mysko gegga med en oläsnig innehållsförteckning på tyska.

Vill inte heller sova med den ute i friska luften då jag säkert fastnar på något sätt och vaknar av att det gör skitont. Får sätta på vanliga plåster och sen försöka lufta den det första jag gör i morgon.

*

Uhu heter den tydligen (berguven) - hyfsat hårt namn. Låter som något Dääjvid skulle slänga ur sig på fyllan.

*

CSI och Leno blir somnainkompisar idag. Det är måndag vilket innebär Headlines hos Jay - kanske det roligaste inslaget på amerikanska talk shows någonsin.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bubo Bubo = EURASIAN EAGLE-OWL enligt Birdlife international 2004(googlat..). Kan säker kallas för mer saker också men ändå..

Anonym sa...

Användning
Behandling vid akuta skador: sträckningar, vrickningar, blånader, bulor efter slag och stötar och av mindre klämskador. Stryk på salvan efter behov eller på en kompress och lägg på området.

Där har du salvans funktion! Den är inte konstig, allt jag ger är säkert..

Emil Nilsén sa...

Snälla Bojken. Låter det där som något man ska ha i ett öppet sår?

Anonym sa...

Den salvan låter inte som den ska vara i öppna sår.
Låt såret vara och försök att inte packa in det i onödan. Titta på TV och låt stortån vara torr och andas frisk luft. Det är snabbaste läkningen.

Anonym sa...

Tycker det klingar utmärkt...

Anonym sa...

"Det är måndag vilket innebär Headlines hos Jay - kanske det roligaste inslaget på amerikanska talk shows någonsin.".

så sant!