onsdag, juli 12, 2006

B-laget

B som i Brynäs, B som i Bäckström, B som i Bicek, B som i bajsklack.

*

Bäckström stannar. Varför?
Ja det kan man verkligen undra. För att "utvecklas" och "få speltid" är några av argumenten. Jag tror det handlar om mammas lilla pojke som inte vågar åka så långt hemifrån ännu. Är det verkligen någon som tror att man utvecklas mer tillsammans med Tommy Sjödin och Ove Molin än man skulle göra med Bryan Muir och Alex Ovechkin?

Istället riskerar han att bli skadad i vinter och förstöra hela sin karriär. Visst, man bli skadad i nhl också, men här hemma är det open season - alla kommer vara ute efter honom - och vem i Brynäs ska stå för den beskyddarverksamheten han garanterat hade haft att tillgå om han flyttat över pölen? Brynäs två tyngsta backar väger tillsammans 180 kilo, det är ungefär 60 kilo mer än en fighter i NHL - ska någon av dom stå upp för lilla Bäckis när det börjar hetta till?

Knappast.

*

Bicek till Brynäs, ja vad ska man säga. Han kommer säkert producera ett helt gäng poäng mer än här nu när det är just ovan nämnda Bäckström han får spela med istället för bröderna gladhockey från Färjestad.

Verkar som att många blir arga över Biceks flytt - jag känner typ ingenting. Jag ville inte ha kvar honom, inte med den lönen, och jag har svårt att se hur han skulle kunna fått känslor för den här klubben på bara en säsong.

Det man måste förstå är att Bicek är en hockeyarbetare, precis som en vanlig löntagare så måste han se om sitt hus och se till att det finns mat på bordet. Nu behöver han nog inte oroa sig för det ekonomiska men självklart så vill han spela hockey. Att vi inte tycker om Brynäs alls är helt ovidkommande för honom.

Klubbhjärta är bristvara i dagens hockey, vi kan inte kräva att utländska legoknecktar har ett när knappt dom som vuxit upp i föreningen längre är utrustade med det.

*

Bajsklack

Hihi, va ju tvungen att komma på nått mer på B. Brooklyntigers, ja vad ska man säga. Har man tråkigt någon gång kan man alltid gå in på deras hemsida och kolla in "frågespalten" som dom har istället för forum/gästbok - där är det inte tätt mellan hjärncellerna kan jag lova.

Dom är även den enda elitseriesupporterklubb som inte klarar av att ha forum/gästbok då argumenterande motståndarsupportrar med lätthet skriftligen manövrerade ut de egna skribenterna. Det är bara att läsa vilka geniala förslag och inlägg det dyker upp i frågespalten för att förstå varför.

Oftast får frågorna svar som "det vet jag inte", "det är inte vår uppgift", "vi ska kolla upp det" och "ingen aning" - va fan är det för kille som sitter och svarar på dessa frågor? Tycker han inte det är viktigare än att han kan lyfta luren och kolla upp svaret på frågan så borde han nog få en annan uppgift i föreningen.

*

Har ni ännu tråkigare så kolla in www.ultrasbrynas.se och www.sektionl.se så får ni skratta lite mer åt patetiska brynäsare.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bäckis har en hel del folk som har gett honom rådet att stanna. Där "Z" är en av dom

Sedan så står Brynäs för en privat försäkring som täcker ev inkomstbortfall om han skulle bli justerad så att han inte kommer iväg.

Ang att vi har en skitklack det vet vi redan eftersom vi inte ger något sken utav att vara bäst i Sverige som vissa andra.

Åk du till Huddinge och skrik så tar vi och åker runt ställena där de spelar ES med våran skitklack.

Ni var bäst i Dalarna länge och nu dröjer det väl inte länge tills att moringarna har bästa klacken också för i hockeyn har de redan sprungit förbi er. ;-)

ps/Du kommer väl till Sandviken annars så ses vi i Mora i höst.

Anonym sa...

Citat från sektion L: " Vi har mycket att stå i och vi behöver förbättras väldigt mycket. Vi har mycket kvar att lära. "

Anonym sa...

haha lol! 5-10 13åringar som leker ultras.

Emil Nilsén sa...

Selander:

bjuder på ett citat från en av drakarnas styrelsemedlemmar:

"Vi kommer aldrig få en lika stor och högljud klack som er (Leksand)"

Vad vet du som inte dom vet?

Anonym sa...

Han (Selander) vet att om man vänder kappan efter vinden slipper man spotta sig själv i ansiktet... En gång sjöng även han gladeligen med i vissa visor, men det var när det blåste andra vindar. Hur man än vrider och vänder sig har man arslet bak!

Anonym sa...

Vi kan ju gotta oss åt att smällen för brunäs blir värre när vi spelat ur dem till våren och då sticker bäckström till NHL.HA HA HA.Stefan Leksing i mora.