lördag, mars 25, 2006

Svårt val idag

Slets mellan nuvarande plikter och laglojalitet idag.

Åka till Bofors borta eller träna med Copperheads.

Klev upp i star restaurant för att ordna lite saker med Linda. Laget satt å käkade, frågade rätt ut om det var någon idé att dra ner till Karlskoga idag. #21 lovade vinnst. #27 kom fram å kramade om mig å frågade hur jag mådde - gav han lite tips om #72 i Bofors.

Blev Bofors borta, jag får väl kämpa igenom den här skiten jag tagit åt mig - för just nu känns det som skit. Visst vi vann idag, men var det övertygande? 1-0 till Bosse efter första - 1-3 till oss efter andra. 1-1 av Bergen va nice som fan, inget snack, inget överdrivet lir - bara en rejäl jävla dragare i krysset. 1-2 ett självmål - tack bofors. 1-3 Hedlund från blå - rejält tryck där. Var har han gömt den bössan tidigare?


Rejält irriterat på bussen ner när vi fick reda på att #11 lämnats hemma för att #41 skulle "stärka upp på backsidan" - vilket jävla hån. Börjar tappa tron på Curre nu - vad är det han ser hos Bemström, Nemecek och Benycek som inte vi andra ser. In med Andersén och Ullman nu för fan.

Petter klev in i andra, Nemo blev bänkad, och dominerade i egen zon - inte så vass framåt men va fan - karln är i princip nyfödd jämfört med de andra backarna. Petter är lagkaptensmaterial och någon att bygga framtidens Leksands IF runt. "Ge upp" "vika ner sig" och "80%" finns inte i hans ordlista.

Resan var helt ok, finns riktigt trevliga bilder.

VA och BFT lyste med sin frånvaro, ryktena säger att VA fått påhälsning av polisen och då alla bodde hemma gjorde detta att mamma och pappa inte blev glada - så verksamheten las ner. BFT's flaggor fanns på plats idag, men inte fan var det dom som höll i dessa. Vad är det för idé att ha gruppflaggor när de delas ut till vem som helst på ståplats?

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med att dom ska satsa på dom unga. Men dom kommer nog tyvärr inte göra det... fan vad utlänningarna kan köra nåt hårt.-.